Nyitókép: blog.sendlane.com

 

Szlovákia egyik legnagyobb mobilszolgáltatója is reagál a koronavírus-járványra.

 

Az Orange minden ügyfelének plusz 10 GB-nyi ingyenes adatforgalmat biztosít otthoni használatra. Célja, hogy ösztönözze az otthonmaradást. Az így kapott adatforgalmat az ügyfél utazáshoz nem használhatja fel. Aktiválása egyszerű, elég a 317-es telefonszámra elküldeni a DATA szócskát. A csomag így automatikusan aktiválódik.

 

Foto: windowsreport.com

 

 hirdetes_300x300  

A csevegés kedvelőinek örömére a legalább 15 eurós átalánnyal rendelkező ügyfelek az ingyenes nonstop Chat-adatcsomagot aktiválhatják, ezzel is megkönnyítve a legnépszerűbb csevegő-alkalmazások (pl. Messenger, Skype, Viber, Whatsapp) funkcióinak – videóhívás, csevegés, hívás – korlátlan használatát. Az előfizető teheti ezt anélkül, hogy fogyasztása az átalányát terhelné. Az érdeklődők ezt a csomagot is könnyen igényelhetik. Elég a CET szócskát elküldeni a 317-es telefonszámra.

 

Az SMS/MMS kategóriákat előnyben részesítők sem maradnak kisegítő-csomag nélkül. Ők szintén ingyenesen aktiválhatják a korlátlan SMS/MMS-csomagot, amivel Szlovákia összes telefonszolgáltatójába térítésmentesen küldhetnek szöveg- vagy képüzenetet. Ehhez mindössze az SMS szócskát kell elküldeniük a 317-es telefonszámra.

 

A világjárvány miatti felsorolt kedvezmények a havi díjas ügyfelek számára egy hónapig használhatóak ki. A harminc napra előfizetett kártyás előfizetők egy hónapra meghosszabbíthatják azt az adott országban uralkodó helyzethez képest. A korlátlan SMS-csomagot a FunFón-ügyfelei is igényelhetik. A koronavírus-fertőzés veszélye miatti különböző kedvezmények kombinálhatóak is és a mai, azaz csütörtöki (március 19.) naptól elérhetőek.

 

Az Orange ezzel azt szeretné elérni, hogy ügyfelei a kialakult helyzetben könnyebben tudják megélni mindennapjaikat és intézni dolgaikat.

 

Laky Erzsébet

Forrás: strategie.hnonline.sk/orange.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!