Nyitókép: cjnr.sk

 

A legnagyobb szlovákiai kiskereskedelmi hálózat, a COOP Jednota idén is folytatja a beruházási terveit.

 

2020-ban a COOP Jednota 41 új bolt megnyitását tervezi, melyeknek a negyedét a csődbe ment Kačka hálózattól átvett üzletek fogják alkotni.

 

 hirdetes_300x300  

Zuzana Peiger Ačjaková, a COOP Jednota kiskereskedelmi hálózat szóvivője szerint a boltjaikban több mint 300 munkahely jön létre.

 

Az Aktuality.sk internetes honlapnak továbbá azt is elárulta, hogy a Jednota modernizálni fogja a jelenlegi boltjait, és a legmodernebb, környezetbarát berendezésekkel fogják ellátni. A Jednota az idei év folyamán 155 boltját fogja felújítani.

 

Az újonnan nyitó üzletek között mindhárom formátum képviselni fogja magát – a 200 négyzetméternyi alapterületű élelmiszer, a 200-tól 1 000 négyzetméternyi alapterületig terjedő szupermarket és az 1 000 négyzetméter feletti tempo szupermarket.

 

A vásárlókat nagyobb választékkal várják

 

A legtöbb új boltot a COOP Jednota Korpona fogyasztói szövetkezet nyitja meg, a legtöbb, már létező boltot a COOP Jednota Trsztena, a COOP Jednota Privigye, a COOP Jednota Zsolna, a Coop Jednota Csaca és a COOP Jednota Szenice fogja modernizálni és rekonstruálni.

 

Az újonnan nyitott üzletekben a fogyasztóknak lehetőségük lesz a Jednota saját márkájú termékeiből vásárolni, amelyeknek a 80%-a szlovák szállítóktól származik.

 

A szlovák üzletláncnak az elmúlt hónapokban 19 boltot sikerült megnyitnia, 31-et pedig rekonstruálnia. Mivel a beruházási terveket az utóbbi hetekben lelassította a koronaválság, ezért a munkálatokat az év második felében fogják befejezni. A vásárlókat tágabb helyiségek, nagyobb választék, modern dizájn és technológiai újdonságok fogják várni.

 

A COOP Jednota tavaly év végén 28 üzletet vett át az egykori Kačka élelmiszerlánctól. Ezek közül 11-et idén szeretett volna megnyitni, hetet már megnyitott, további négyet pedig az elkövetkezendő hónapokban teszi elérhetővé a rimaszombati és a nagykürtösi vásárlóknak.

 

Aktuality.sk/Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.