Nyitókép: Foto N/Tomáš Benedikovič

 

A környezetvédelem érdekében a Lidl élelmiszerlánc úgy döntött, hogy megszünteti a heti akciós újságjainak a háztartásokba való terjesztését.

 

A reklámújságok megszüntetésével a Lidl évente több mint négyezer tonna papírt fog tudni megspórolni, ami 70 ezer felnőtt fát jelent.

 

 hirdetes_810x300  

Az élelmiszerlánc úgy döntött, hogy a megspórolt pénzforrást befekteti a vásárlók által kedvelt termékek jelentős vagy hosszú távú árleszállításába. Így a Lidl nemcsak a természetnek segít, de a vásárlói pénztárcáinak is.

 

 „Úgy döntöttünk, hogy jelentős mértékben lecsökkentjük a papírhasználatot. Meg vagyunk róla győződve, hogy sokkal ökologikusabb módon is képesek vagyunk tájékoztatni a vásárlóinkat a termékeinkről. Egyébként is már régóta arra motiváljuk a vásárlóinkat, hogy iratkozzanak fel az elektronikus hírleveleinkre, figyeljék a kínálatunkat a weboldalunkon, a Facebook-oldalunkon és a Lidl alkalmazásán keresztül. A nyomtatott reklámújságjainkat most már csak a boltjainkban és néhány újságban lehet majd megtalálni”

 

– mondta Martin Nagy, a Lidl szlovákiai ügyvezetője.

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 22 olvasónak tetszik ez a cikk.