Nyitókép: digitalportal.sk

 

Az Orange megemeli szolgáltatásainak díjait. Az áremelésért több adatot, új állomásokat és gyorsabb internetet biztosít az ügyfeleknek.

 

  • Az Orange megemeli a díjcsomagok, a TV és az internet árát. Az árak néhány euróval emelkednek.
  • A változás a régi és az új ügyfeleket is érinti.
  • A szolgáltató magasabb árért nagyobb kedvezményeket kínál.
  • A változás március 5-én lép hatályba.

 

A legnagyobb szlovákiai mobilszolgáltató, az Orange március 5-től a régi és az új ügyfelei számára is megemeli az árakat. A változások a mobil díjcsomagokat, a vezetékes internetet és a televíziós szolgáltatásokat érintik. A szolgáltató elmondása szerint annak ellenére, hogy az ügyfelek számára megemelik a szolgáltatások díjait, szinte az összes program esetébe javulás várható.

 

 hirdetes_300x300  

A díjcsomagok 1 és 3 euróval dárgulnak

 

A jelenlegi „Go“ díjcsomagot márciustól a „Go Safe“ váltja. Az árak egytől három euróig emelkedhetnek. Az újítás a régi „Go“ díjcsomagos ügyfeleket is érinteni fogja, akiket a szolgáltató automatikusan áttesz az új csomagba.

 

Az Orange rámutatott arra, hogy a magasabb fizetségért cserébe magasabb adatkeretet biztosítanak az ügyfeleknek, emellett a két legdrágább díjcsomag, a Premiumnál és az Exclusive előfizetői 0,13 Mbit/s és 3 Mbit/s gyorsaság mellett szörfözhetnek az interneten. Az ügyfelek a díjcsomaghoz egy új szolgáltatást is választhatnak, az ún. Online biztonságot (Online ochrana), ami a vírusok, spamek, phishingek és a káros szoftverek ellen védi a felhasználót.

 

Drágább TV és új programok

 

Az Orange a mobil díjcsomagok mellett a TV csomagok árát is emeli – havi 1,90 euróval. Az áremelés a Basic, az Optimal és a Premium programokat érinti. A nagyobb csomagokba (kivéve a Home TV Basic-et) új csatornákat is csatolnak. A szolgáltató az összes előfizető számára elérhetővé teszi a „Filmotéka Štart“ elnevezésű videókölcsönzőt. Emellett például a Home TV Optimal csomag olyan új sportadókkal bővül, mint a Premier Sport, Premier Sport 2 és a JOJ Cinema HD.

 

Több pénzért gyorsabb internet

 

A szolgáltató tájékoztatása szerint egyre nagyobb az igény a vezetékes internet átviteli sebessége iránt, ezért több program is magasabb átviteli sebességet kap. Ez elsősorban az optikai és a DSL programokat érinti. A programok többsége megközelítőleg havi egy euróval lesz drágább. Néhány programnál azonban ennél is magasabb áremelésre lehet számítani.

 

Amennyiben az ügyfél az Orange-nál fizet elő a mobil díjcsomagra és a vezetékes internetre is, az áremelés nem érinti. Az „Orange Love“ csomagba történő csatlakozás esetén megmaradnak a régi árak. A régi árak azoknál az új ügyfeleknél is megmaradnak, akik a mobil díjcsomagra és a vezetékes internetre is az Orange-nál fizetnek elő.

 

A hűségidő alatt is lehetséges a távozás

 

Amennyiben az ügyfelek nem értenek egyet a szolgáltató módosításaival, az érvényes hűségidő ellenére elállhatnak a szerződéstől. A változások bejelentése után az Orange 30 napig nem fogja érvényesíteni a kötbért, amennyiben az ügyfél úgy dönt, hogy távozik a szolgáltatótól. Ebben az esetben az ügyfélnek tájékoztatnia kell a szolgáltatót arról, hogy nem kívánja tovább használni a szolgáltatásait.

 

A szolgáltató a hűségidő alatt is kötbérmentesen megszüntetheti a szerződését. A szerződéstől való elállás alatt azt értik, hogy az ügyfél véglegesen megszünteti a telefonszámát az Orange-nál, arra ugyanis nincs lehetőség, hogy a hűségidőt megszüntetik, de egy új telefonnal más kedvezményeket fognak élvezni. Erre csak akkor van lehetőség, ha az ügyfélnek lejár az aktuális hűségideje.

 

Aktuality.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.