Nyitókép: Igor Matovič Fb-oldala

 

A pénzügyminisztérium szakmai háttérintézménye, a Pénzpolitikai Intézet felhasználóbarát, könnyen átlátható számológépet készített, ahol mindenki megnézheti, mennyivel több bevételhez jut a családja a nemrég elfogadott családtámogatási törvénynek köszönhetően, tájékoztatott a pénzügyminiszter.

 

Az Igor Matovič által kidolgozott, majd a parlamentben elfogadott családbarát csomag kormányválságot idézett elő a koalícióban. A liberális SaS kilépett a koalícióból, a liberális, progresszív államfő, Zuzana Čaputová pedig Alkotmánybíróságra adta az elfogadott jogszabályt.

 

Igor Matovič Családi számológépe konkrét élethelyzetre alakítva mutatja meg, hogy kinek mennyivel lesz több a havi bevétele az új törvénynek köszönhetően.

 hirdetes_300x300  

 

Az online számológép pontosan kiszámolja, mennyi jut az alkalmazott, illetve egyéni vállalkozó családjának a 2022-es és 2023-as esztendőben. Ehhez meg kell adni a kiskorú gyermekek számát, valamint a bruttó bevételünket. Az eredményt egy kattintással kidobja az oldal, mely ITT elérhető.

 

Kép: rodinna-kalkulacka.institutfinancnejpolitiky.sk

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.