Nyitókép: pexels.com

 

Ha egy igazán szórakoztató, de mégis egyszerű formáját keresed a szerencsejátékoknak, érdemes tudnod, hogy napjainkban az Eurojackpot Magyarországon már az online térben is elérhető. Ezért is készítettünk neked egy cikket pár érdekességről, hogy bemutassuk milyen is manapság Magyarországon az Eurojackpot modern változata. Azt pedig egyébként érdemes tudnod, hogy amennyiben érdeklődsz a játék iránt, ma már mindösszesen 820 forintért megjátszhatod az alapjátékot, így nem kell nagy összeget rászánnod, ha szeretnéd kipróbálni rajta a szerencsédet. Bár, természetesen minél többet költesz rá és minél több szelvényt veszel, annál nagyobb esélyed van arra, hogy nagy nyereményekre tegyél szert.

 

A legérdekesebb tények az Eurojackpotról

 

A játék tehát egy kifejezetten egyszerű játék, hiszen annyi a feladatod, hogy 50 számból 5 darabot tippelj meg, illetve 12 számból 2 darabot jelölj meg tippként, ami szerinted nyertes lesz. Azon felül pedig, hogy játszhatsz a saját számaiddal, a legjobb oldalak a magyaroknak lehetővé teszik azt is, hogy véletlenszerű, gépi számokat jelölj meg. Az Eurojackpot népszerűsége pedig vitathatatlan, hiszen ma már 18 országban érhető el. Az pedig, hogy a várható főnyeremény hetente legalább bruttó 10 millió euró, szintén nagyban hozzájárul ahhoz, hogy ekkora a népszerűsége.

 hirdetes_400x285  

 

A játékról pár fontos információ:

 

  • Online maximum 3 Joker játszható meg
  • A sorsolás kedden és pénteken van
  • Adóznod kell a nyeremények után
  • 1:31,8 az esélye annak, hogy nyerni fogsz
  • Ugyanaz a játék online és személyesen

 

A nagyszerű nyeremények és a kivételes élmények, amiket a játék biztosíthat tehát kétségtelenek, akár online, akár személyesen játszol. Végül pedig ki tudja, lehet, hogy a 2022-es nyertest, a legszerencsésebb magyar játékost, aki Eurojackpoton nyert is sikerül lehagynod a nyereményeddel. A nyertes ekkor 31,6 milliárd forintot nyert egy Eurojackpot húzás online játék során, aki mind a 7 számot sikeresen eltalálta a tippjei alapján. De, egyébként nem ő volt az egyetlen magyar nyertes, ahogy nem is ő volt az egyetlen, aki milliárdos lett a játéknak köszönhetően Magyarországon. 

 

Volt olyan nyertes például, aki 27 milliárd forintot nyert a játékon, de 2021-ben a 90 millió euró fődíj egyik nyertese is magyar volt, aki így 30 millió eurót vihetett haza. Mindeközben pedig a 4. legnagyobb nyertes bruttó 6,4 milliárd forinttal lett gazdagabb a személyesen, vidéken feladott szelvényének köszönhetően. 

 

Ez pedig természetesen nem minden, ugyanis az elmúlt tíz évben bármelyik Eurojackpot nyertest is nézzük, azt mondhatjuk, hogy a semmiből nyertek óriási nyereményeket, miközben nem volt köztük olyan, aki ne vált volna milliárdossá a nyereménynek köszönhetően. 

 

Külön érdekességként érdemes megjegyezni, hogy amíg több lottó esetén is előfordult az, hogy a játékosok nem vették át a nyereményt, az Eurojackpot magyar nyertesek mind jelentkeztek is a pénzért. 

 

Összesen pedig 4 jackpot nyertest üdvözölhettünk Magyaroszágról a lottó megjelenése óta, az összes nyertes játék száma pedig közel 9 500 000, ha a kisebb nyereményeket is belevesszük, így ebben a lottóban a magyarok kifejezetten szerencsések.

 

Egyéb népszerű lottók Magyarországon

 

De természetesen az Eurojackpoton kívül is vannak olyan lottó típusok, amik nagy népszerűségnek örvendenek napjainkban a játékosok között. Nézzük meg tehát most párat belőlük:

 

Lottó neve Ára
Ötöslottó 350 forint
Hatoslottó 350 forint
Skandináv lottó 350 forint
Luxor 250 forint

 

Összegzésünk az Eurojackpot játékkal kapcsolatban

 

Ha tehát egy igazán kényelmesen és egyszerűen játszható lottó típust keresel, ez Eurojackpot kivételes élményekkel az egyik legjobb választás lehet. Azáltal pedig, hogy már online is játszhatod, lehetőséged van bármikor és bárhonnan rögzíteni a tétjeidet. A nyertesek közé pedig te is könnyedén bekerülhetsz, ebben az esetben viszont ne feledd az adózási kötelezettséged sem, tekintve, hogy amennyiben nem teszed meg, elveszítheted a nyeremények értékét.

 

Ha viszont erre tudsz figyelni, bátran számíthatsz több tíz millió euró értékű nyereményekre is az Eurojackpottól, anélkül, hogy bármilyen tudással is rendelkeznél.

(x)

Megosztás:
Címkék: Eurojackpot

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 17 olvasónak tetszik ez a cikk.