Hagyományteremtő szándékkal tartják évről évre a patonyréti főzőversennyel egybekötött családi napot. A felnőtteket szórakoztató programok, finomságok, valamint főzési lehetőség várta, de a gyermekek sem unatkoztak.

 

 

Pezsgett az élet a felső-csallóközi településen. Miközben a főzőcsapatok az ételekhez készítették az alapanyagokat, egy-két lélekerősítő legörgetése mellett jókat beszélgettek . „Mindezt azért, hogy jobban érezzük az ízeket!”  – hangzott az egyik szakács szájából.

 

 hirdetes_400x285  

 

A bátrabb jelenlévők ügyességi vetélkedőkben vehettek részt. Közel tízen próbálták ki egyszerre a mocsárjárást, de nem maradhatott el a talicskás futás sem, ahol a feladatot „megnehezítette” a taligában ülő súlya. Ez utóbbi próbatételbe Flaska Lénárd polgármester is bekapcsolódott. Örömmel futotta végig a kijelölt távot tolva maga előtt a talicskát. Míg valakik szórakozva játszottak, addig másik megmozgatták nevetőizmaikat.

 

 

„Egy nagyszerű hangulatú rendezvényen vagyunk túl. Célunk az volt, hogy a családok, baráti társaságok kimozduljanak otthonról, találkozzanak, beszélgessenek, nevessenek ezáltal is kiszakadva szürke hétköznapok „mókuskerekéből” – mondta el Flaska Lénárd polgármester a Körkép.sk-nak

 

 

A július 20-i közösségépítő rendezvényre sokan látogattak ki. A szervezők nagy örömére az érdeklődők nagy része boldogan bekapcsolódott a programokba.

 

Képek:

 

 

 

Szöveg: Laky Erzsébet

Fotók: Kertész Mónika és Földes Ricsi

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 5 olvasónak tetszik ez a cikk.