Október utolsó hétvégéjén megnyitotta kaputi az immár hagyományos, évszakot szimbolizáló vásár. A portékákban különféle, őszi kínálat volt a jellemző.

 

A bősiek örömmel kerekedtek fel. Ezt mondta hírportálunknak egy idős néni is, aki reggel kerékpárra ült, és odatekert a Városi Művelődési Központ mellé, hogy virágokat vásároljon a temetőbe.

 

„Tudja, jönnek a Mindenszentek. De szükségem van valami jó ágyneműhuzatra is” – indult el a lakáskiegészítős árus felé.


 hirdetes_810x300  

 

Voltak, akik mézért, mások cirokseprűért érkeztek. A hideg közeledtével már a meleg ruhadarabok is előkerültek. Köztük sapka, sál, zokni.

 

Az Erdélyből érkező árusok elmondták, szívesen jönnek Bősre. A vásárlóik elégedettek a termékeikkel, hiszen többen is visszatértek hozzájuk, hogy vegyenek a jó minőségű asztalterítőből, ágyneműhuzatból vagy épp szőnyegekből.

 

Az egyik vevő, amint meglátta őket, meg is örült nekik. „Jó napot. De szuper, hogy itt vannak! Idén is van olyan ágyneműhuzatjuk, ami kívül színes, belül mintha plüss lenne?” – kérdezte bizakodva. Természetesen, volt. Választani is tudott a saját lakásához megfelelőt.

 

A vásárolgatás közepette rég nem látott ismerősök futottak össze. Az idősebbek megvitatták, melyek a jobb függönyök.

 

A vevők között járva megállapíthattuk, hogy mindenki kedvére válogatott az október 25-26. között tartott Őszi vásárban Bősön.

 

Képeink:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotó és szöveg: Laky Erzsébet

Megosztás:
Címkék: Bős őszi vásár

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 7 olvasónak tetszik ez a cikk.