Szomorúságnak és bánatnak nem volt helye a faluházban, ahol az éjszaka folyamán cipellők koptak el, s a vidámságé volt a főszerep.

 

 

A kisközségben ugyan alig egy éve működik csak a Csemadok helyi alapszervezete, mégis nagyon aktív. Tavaly megpróbálkoztak egy banyabál szervezésével is, ami a vártnál nagyobb sikert aratott, ezért idén újra meghirdették az eseményt.

 

 hirdetes_400x285  

„Nagy örömünkre rövid idő alatt elfogyott a belépőjegy és mindenki nagyon várta a táncmulatságot”

 

-tudtuk meg Rostás Szabina elnöktől.

 

 

Az éjszaka folyamán minden leány, asszony jól szórakozott. A február 22-i batyus banyabálon nem volt hiány a változatos öltözékekből. Az egyre közkedveltebb batyus bulikhoz hasonlóan itt is az a közismert mondás jellemezte a frisstítőkínálatot „hogy ha hoztok, esztek’.

 

 

Patonyrét polgármestere, Flaska Lénárd hangsúlyozta, hogy fontos számukra az összes olyan rendezvény, ahol a lakosság ki tud kapcsolódni a mindennapok mókuskerekéből.

 

„Én kimondottan örülök, hogy a Csemadok egy táncmulatsággal kedveskedett a nőknek. Ők is megérdemlik a szórakozást.” Hozzátette: „Büszkeséggel tölt el, mikor hallom, milyen jól érezték magukat, mennyit táncoltak és szinte se perc alatt elszállt az éjszaka”

 

– fogalmazott.

 

 

 

A polgármester szerint azért is jó ötlet az ilyen bálok szervezése, mert újra visszatérnek vele a korábban errefelé is nagy népszerűségnek örvendett szórakkozási lehetőségek.

 

Laky Erzsébet

Fotó: Jana Marafkóová

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.