Családi hangulatban zajlott a felsővámosi zenés gasztrorendezvény… 

 

 

Zeneszó csalogatta az érdeklődőket a helyi alapiskola udvarára augusztus negyedik szombatján. A Csemadok Felsővámosi Alapszervezetének rendezésében immár hagyományos módon nyárbúcsúztató vigadalmat szereztek.

 

 hirdetes_810x300  

 

Dosztig Pál helyi elnök a Körkép.sk-nak elmondta, minden évben jó hangulatú rendezvényre sikeredik a nyárbúcsúztató. Idén ugyan öt főzőcsapat részvételével tartották a rendezvény gasztorészét, de ez egyrészt a koronajárvány miatt van, másrészt pedig azért, mert idén kevésbé népszerűsítették az eseményt.

 

 

A kis község ellenére közel 140 tagú a helyi Csemadok alapszervezet, mely nagyon aktív tevékenységet folytat. Az augusztus 22-i halászléfőző versenyben felsővámosi csapatok mellett albáriak is szerepeltek.

 

Itt készült a Csemadok felsővámosi alapszervezetének étke. (fényképen balról Dosztig Pál elnök)

 

„Ez egyedi halászlé lesz!” – mutatta főztjét az egyik „szakács”. A Konkoly család örömmel emlékezett vissza arra, hogy már többször is ők nyerték el az első helyezést. A Csemadok idei rendezvényén is reményekkel indultak.

 

 

A vigalmi hangulat hamisítatlan volt. Néhányan a hőség ellenszereként is jól bevált hűsítő sörrel fokozták kedvüket. „Ezzel frissítjük magunkat!” – szólt nevetve az egyik csapattag.

 

 

A nyárvégi esemény programjai között természetesen nem csak a gasztronómiai rész szerepelt. A vigalomhoz hozzájárult a zenés kikapcsolódás is.

 

 

A változatos zeneszó mellett a jelenlévők jókat beszélgettek, örültek, hogy kimozdulhatnak…

 

További képeink:

 

 

 

 

 

 

 

Fotó és szöveg: Laky Erzsébet

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!