Nyitókép: Laky Erzsébet

 

Októberi színességben pompázott a vásár.

 

Újra megnyitotta kapuit az egyre népszerűbb Tallósi Termelői Piac. Az emberek itt felfedezhetik a vásárlás örömteli oldalát. Ezért is növekszik a látogatók létszáma, hiszen a vásáron közvetlenül a termelőtől, kézművestől juthatunk áruhoz.

 

 hirdetes_300x300  

 

A piac további előnye, hogy felkelti a vásárlók érdeklődését a kézműves termékek, minőségi árucikkek iránt. A gyermekek is örömmel nézelődnek a kézzel készített játékok között.

 

 

A hűvösebb napok végre a húskészítményeknek is teret adnak a piacon. Nagy volt az érdeklődés irántuk, ahogy a házi péksütemények kereslete is jelentősnek bizonyult. Nem csoda, mivel a portékák körül ínycsiklandozó illatok terjengtek.

 

 

Az októberi vásár kedvezett a híveknek,  egyházi témájú olvasnivalókat, rózsafüzéreket, kereszteket is kínáltak. Látványos, szemet gyönyörködtető szentképek, díszek is kaphatóak voltak.

 

 

Egyre nagyobb kereslet mutatkozik a sírdíszek iránt a közelgő mindenszentek és halottak napja miatt. Emellett az őszi színek változatossága és szépsége volt látható a vágott virágokban.

 

 

Az októberi 9-i piacon a hűvösebb időjárásra való tekintettel meleg ruhákat, pokrócokat is láthattunk. Továbbá a vásárlók szőlőfélék, burcsákok, sőt élő állatok között is válogathattak.

 

 

A látogatók között helyiek, környékbeliek, illetve pozsonyiak is voltak. A piac kiváló híre egyre több ember érdeklődését kelti fel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Laky Erzsébet

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 3 olvasónak tetszik ez a cikk.