Nyitókép: Laky Erzsébet

 

A novemberi vásár már a közelgő ünnepre összpontosított.

 

Az érdeklődők nagy örömére megtartották az utolsó őszi Gútai mezővárosi termelői piacot. A látogatók létszámának növekedésében megmutatkozott, hogy egyre nagyobb a kereslet a hazai, minőségi termékek iránt.

 

 hirdetes_300x300  

 

A vásárlók közül többen már a karácsonyi dekorációkat keresték. Nem is csoda, hiszen a kézművesek bámulatos alkotásokat kínáltak eladásra.

 

 

Az árusok mosolyogva árusítottak termékeiket. Nagyon örültek, amikor egy-egy érdeklődő megállt náluk és beszélgetésbe elegyedhettek. Jó volt látni ezt ebben a bizonytalansággal teli, „őrült” világban. Ezért páratlanok az olyan vásárlási lehetőségek, amikor a személyes kontaktus is jelen van.

 

 

A november 20-i piacon természetesen a mindig keresett friss zöldségek is kaphatóak voltak. Az emberek egyre jobban tudatosítják, hogy a szervezetnek vitamindús étkezésre van szüksége, főleg az immunrendszer erősítése céljából. A szombati gútai vásáron ez is téma volt.

 

 

A vásárlók és az árusok reménykednek abban, hogy idén még lesz alkalmuk a közös piacozásra. Sokan csak ötletgyűjtés szempontjából vettek részt az utolsó őszi vásáron. Terveik szerint még eldöntik, karácsonyra mit vásároljanak szeretteiknek.

 

Képeink:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laky Erzsébet

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 6 olvasónak tetszik ez a cikk.