Nyitókép: Körkép.sk/Laky Erzsébet

 

Mókás csomagosztás zajlott a községben.

 

A hagyományokhoz híven idén is megtartották a Mikulás-napot Nyárasdon. A helyi önkormányzat szervezésében a Mikulás segédeivel együtt végigjárta a település utcáit. Munkatársunk „Mikulásanyóként” segédkezett a csomagosztásban.

 

  hirdetes_300x300   

 

Türelmetlen gyermekek várták a Mikulást, aki díszes, zenés kisvonaton érkezett hozzájuk. Az ünnepi díszben ragyogó házak, a gondosan előkészített Mikulás-csizmák és cipellők különleges hangulatot biztosítottak. Volt, ahol nemcsak a piros ruhás, szakállas jószívű bácsi ajándékozta meg a kicsiket, hanem a gyermekek is meglepték őt. Némelyik lurkó mézeskaláccsal, különféle édességgel, mások rajzzal örvendeztették meg a Mikulást.

 

 

 

 

A nyárasdiak idén is nagyon örültek az eseménynek, hiszen vidámság költözött az utcákra. A csemeték örömteli arca, lelkesedése minden bút-bajt elfeledtetett az emberekkel.

 

 

 

A Mikulás a szokásához híven idén is tréfálkozott gyermekkel, felnőttel egyaránt. Volt olyan is, hogy táncra pendült, vagy épp dalolászott! A fáradtsággal járó Mikulás-csomagok osztása boldogsággal és jó érzéssel töltötte el a segédkezőket. A gyermekek ragyogó szeme és őszinte mosolya volt az igazi ajándék Nyárasdon.

 

 

 

 

 

 

Laky Erzsébet

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!