Nyitókép: A lelkes szervezőcsapat. (Kép: Körkép.sk)

 

Farsangi zenés, táncos eseményt tartottak Csilizradvány községben. A jótékonysági batyus bált a Radványkodók közösségi szervezet rendezte meg.

 

Hangulatos díszítéssel várták az érdeklődőket.

 

A szervezők fotófalat is készítettek.

 

A farsangi batyus bulira a csilizradványi kultúrházba várták az érdeklődőket. Aki jelmezben érkezett, kis ajándékot is kapott…

 hirdetes_810x300  

 

Az odaadó szervezők kis csapata.

 

Jádi Veronika vezető hírportálunknak elmondta, hogy a február 11-i batyubál bevételét a gyermek- és ifjúsági klub működésére, valamit gyermekprogramok szervezésére fordítják.

 

Az est nagy kérdése: Vajon kit rejt a jelmez?!

 

Ha már farsangi mulatság, akkor a jelmezek sem hiányozhattak. A kultúrházat ellepték a rendőrök, kalózok, csinibabák, de volt királylány, sőt ezermester is.

 

Mosolyból nem volt hiány! (Kép: Sebő Adrianna)

 

Kalózlányok a toppon…

 

Ötletes álarcok a bárban.

 

A jelmezek az egész bálnak farsangi alaphangulatot kölcsönöztek. A szombat esti vigadalmat egyértelműen a vidámság jellemezte. Fókuszban a szórakozás volt, de a bál elengedhetetlen részének minősült a tombolahúzás is. A szervezőktől megtudtuk, hogy a nemes célt sokan támogatták, ami a tombolák számában is megmutatkozott.

 

„A szervezés során száz darab tombolát sikerült összegyűjtenünk, aminek szívből örülünk. A Körkép.sk hírportál közbenjárásával is köszönjük mindazoknak, akik valamilyen formában támogatták a farsangi bált, ahogy azoknak is köszönjük, akik velünk együtt báloztak”

 

– fejezte ki háláját a gyerekklub vezetője.

 

Különféle tomboladíjak voltak a bálon.

 

Páratlanul jó hangulat jellemezte a bált.

 

Ami a „batyuban” elfér…

 

A látványos jelmezek és díszítés mellett a bál szlogenje is említésre méltó, ugyanis a következő jelmondattal ösztönözték a szórakozni vágyókat:

 

„Vedd fel a legjobb farsangi jelmezed, és búcsúztassuk együtt a telet egy szuper farsangi batyus bulival! Kinek mi gyomra vágya, tegye bele kosarába és hozza el a batyujába!”

 

Kik lehetnek az álarcok mögött?!

 

A bálozók szerint kiváló hangulatban telt az este, jókat táncoltak. Elmondták, hogy nagyra értékelik a Radványkodók klub tevékenységét, többek között ezért is mentek bálozni.

 

Mindenki ropta a táncot.

 

A februári buliban DJ Bird biztosította a talpalávalót. A szervezők figyelmet fordítottak arra is, hogy vendégfelléfellépő is legyen, méghozzá a Phoenix RT énekesne, Puss Tamás személyáben. A farsangi batyus buliban százötven ember vett részt

 

Vendégfelléfellépő is volt.

 

Közös fotó is készült is fellépővel.

 

Jádi Veronika megkérdezésünkre a bált nagyon jól sikerült eseménynek értékelte. Mint mondta, szép összeget sikerült összegyűjteniük, és szeretnék, ha ez a farsangi batyus buli hagyománnyá válna a településen.

 

Radványkodók – a csilizradványi önkormányzat mellett működő gyermek- és ifjúsági klub megtartotta nyári programjait

 

 

Laky Erzsébet

Képek: Körkép.sk/Radványkodók/Jádi Veronika/

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!