A harmadik Fico-kormány első költségvetése és a vele kapcsolatos törvények újra azt bizonyítják, hogy a Smer koalíciós partnerei csak a létszám miatt kaptak helyet a kormányban, és a vállalkozói környezetről, középosztályról, hatékony kormányról és közszolgáltatásokról, a pazarlás és lopás megállításáról és az adók és járulékok emelésének elutasításáról szóló választási beszédeik csak elcsépelt üres szavak voltak.

 

A harmadik Fico-kormány folytatja azt a politikát, amivel a Smer – már a harmadik választási időszakban – tönkreteszi a vállalkozói környezetet, megtizedeli a középosztályt, mert képtelen az eladósítástól, pazarlástól, lopástól és adóemeléstől eltérő politikát folytatni.

 

(…) Valahol olvastam az adók egy cinikus definícióját: olyan pénz, amit az állam azért vesz el a középosztálytól, hogy azzal biztosítsa, hogy a szegények nem lincselik meg a gazdagokat. A mi esetünkben ezt a definíciót a következő megjegyzéssel toldanám meg … hogy a populistáknak legyen mit elherdálniuk, barátaiknak pedig ellopniuk. Igaz, Fico, Kažimír, Kaliňák és Bašternák?

 

 hirdetes_400x285  

HNonline.sk: Ivan Mikloš – Definícia daní a la Fico & Kažimír

Nyitókép: HNonline.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!