Ma délben kisorsoltuk múltkori nyereményjátékunk győzteseit, akik hatnapos exkluzív nyári kiránduláson vehetnek részt a Diákhálózat, a Körkép és a Zsebbe Tours utazási iroda jóvoltából. A helyszín a bolgár tengerpart, pontosabban attól csupán 1100 km-re lévő Szlovák Paradicsom közelében lévő Krasznahorkaváralja. Arrafele azokban a napokban épp a Gombaszögi Nyári Tábor fog zajlani, szóval reméljük nem fogja őket zavarni a sok koncert és a rengetek előadás, valamint szórakozási lehetőség. Kellemes nyaralást kívánunk nekik! A két nyertesünk pedig nem más, mint:

… akik helyesen válaszoltak a kérdéseinkre, és akiket kidobott a gép.

De mielőtt még rátérnénk a győztesekre, pár szóban említsük meg, hogy mit is nyertek: fejenként egy-egy! belépőjegyet a már említett nyári táborba, amelynek a specialitása, hogy nem is egy, nem is kettő, de még csak nem is öt csillagos szálláslehetőséget biztosít a táborozóknak, hanem végtelen mennyiségűt. Pláne, ha sátorféleség nélkül érkeznének.

A statisztikák kedvéért csupán 12 válasz érkezett. A többieknek gondolom túl nehéz kérdések lehettek. Mert nehéz elhinni, hogy ennyire lusták lennének az emberkék, illetve hogy nem motiválja őket 25 euró megspórolása a büdzséből. De hát ti biztosan jobban tudjátok. A válaszadók közül 2 rossz válasz is akadt (őket a szabályok szerint ki kellett zárnunk). Egy leányzót pedig a magasabb funkcióba való előreléptetése miatt kellett kizárnunk. Illetve a két szép szeméért. A többiek átmentek a korrupcióellenes bizottság ellenőrzésén.
 

A helyes válaszok pedig a következők voltak:

 hirdetes_400x285  

1. Hol rendezik a Gombaszögi Nyári Tábort?  – Krasznahorka      
2. Hányadik bloggertalálkozóra kerül sor idén?  – 2         
3. Mi Simon Attila könyvének a címe, amelyről a táborban mesél majd nekünk? –  Egy rövid esztendő krónikája
4. Mit  jelent snapszerban a ‘40’ kifejezés?  – negyvenet
5. Hány éves idén a DH?  – 20              
6. Mire pogóznak a Babi néni libái a kertben? –  punk zenére

A sorsolásra a már múltkor is jól bevált programot használtuk… illetve szerettük volna, de sajnos időközben az ipari kémkedés áldozatává vált, és eltűnt az útvesztőben. Így újat kellett rá összedobni. A program hátteréről múltkor már írtunk, szóval most nem is fárasztanám magam fölöslegesen. A sorsolásra közjegyző nélkül saját becsületemben bízva pontosan hétfő délben került sor. Alul látszanak az eredményes válaszadók, akik vették a fáradtságot, és részt vettek a játékunkban, valamint a két szerencsés nyertes.

Szívből gratulálunk nekik!

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!