2016 június 29. és július 2. közt kerül megrendezésre az idei Volt Fesztivál a Sopron melletti Lővér kempingben. A fesztivál 1993-ban indult, és a tavalyi rendezvény összesen már 120 000 embert vonzott, amint láthatjuk, a „mindenhol jó, de legjobb Sopron” szlogenű fesztivál egy igazán fontos és neves (a régió legfontosabbja) fesztivállá nőtte ki magát.

 

A fesztivál egy hétvégén át hat színpadon dübörög majd, hogy minden zenerajongó elég szórakozást találjon magának. Négy nap alatt több mint kétszáz program kap idén helyet a Telekom VOLT Fesztivál tíz színpadán.

 

A világsztárok zöme már ismert, fellép többek közt a Prodigy, Wiz Khalifa, a Slayer, Paul Kalkbrenner, Ella Eyre, a Skillet és az Iron Maiden is!

  hirdetes_300x300   

 

volt1

 

 

A változatos sztár kínálat mellett Sopronban lép fel a legtöbb hazai produkció is, felvonultatva a műfajok széles tárházát. Az állandó fesztiválkedvencek kivétel nélkül, idén is jelen lesznek a VOLTon, de mellettük sok fiatal csapat vált az évek során ugyancsak főszereplővé az egyik legnagyobb vidéki fesztiválunkon.

 

A fesztivál szervezői így nyilatkoznak: ,,már bérelt, főműsoridős helye van nálunk a Halott Pénznek és a Wellhellonak is, éppen úgy, mint a Brainsnek, a Vad Fruttiknak, az Irie Maffiának vagy éppen az Intim Torna Illegálnak. Vannak persze állandó csillagok, akik sok éve, rendszeresen megtöltik a harmincezres küzdőteret, ilyen például a Tankcsapda, vagy a Lovasi vezette Kiscsillag – ők természetesen idén is jelen lesznek. Az pedig külön öröm számunkra, hogy a Punnany Massif, amely idén mindössze négy fesztiválfellépést vállalt el, a VOLT-ra egy különleges produkcióval készül.”

 

photo: [ Sandor Csudai ] . www.facebook.com/csudaisandor

 

A nappalt különféle programokkal üthetik el a fesztiválozók, lesz kvízjáték, beszélgetős program, és sok egyéb más érdekesség, éjszaka pedig a koncertek végeztével számos DJ pörgeti majd a lemezeket, egész kora hajnalig. Részletes program itt.

 

A négynapos bérlet ára 28 990 forint, a napijegyek 11 990 forintért kaphatóak, a jegyek mellé kempingjegy váltható (+4000 forint). Jegyvásárlás itt. A pontos helyszínt a Google Maps-en a „Sopron, Harkai út 34, 9400” cím beütésével láthatjátok.

 

További információkat találhattok a fesztivál honlapján.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!