Nyitókép: pohoafestival.sk

 

A koronavírus-járvány miatt 2021-re tolták ki Szlovákia legnagyobb zenei fesztiválját, a Pohodát.

 

A szervezők a legkiválóbb epidemiológusokkal folytatott megbeszélés után úgy döntöttek, hogy nem rendezik meg idén a Pohoda fesztivált. Az epidemiológusok megerősítették, hogy nulla az esély arra, hogy júliusban egy 30 ezer fős fesztivált meg tudjanak rendezni.

 

 hirdetes_300x300  

A Pohoda szervezői azt ígérik, mindent megtesznek annak érdekében, hogy a 2021-es program érdekesebb és erősebb legyen, mint az idei, de nem tudják garantálni ugyanazoknak a fellépőknek a szereplését, akik idén léptek volna színpadra. Jó hír azonban, hogy 50 fellépőből 21-nek megfelel az új, 2021-es dátum is.

 

A jegyek automatikusan érvényesek maradnak a jövő évi rendezvényre is, de a szervezők mindenkinek visszafizetik a megvásárolt jegy árát, akinek a jövő évi időpont nem felel meg. A pénzt a Pohoda oldalán keresztül egy hivatalos űrlap kitöltésével lehet visszaigényelni. A jegyek árának visszaigénylését április 15-től október 15-ig lehet megtenni. A pénzt a kérelem elküldésétől számított 60 napon belül térítik meg.

 

Az eredeti időpontban, azaz 2020. július 9–11. között egy online fesztivált szerveznek, ahol többek között bemutatják a tavalyi fesztiválról készült dokumentumfilmet is.

 

Aktuality.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!