Anita, Kármen
  • HUF: 345.00
  • USD: 1.11
  • 11 °C
  • 23 °C
Kultúra

A koronavírus-járvány miatt egy évvel elhalasztják a Gombaszögi Nyári Tábort

A már megváltott jegyek a 2021-es rendezvényre érvényesek.

A koronavírus-járvány miatt egy évvel elhalasztják a Gombaszögi Nyári Tábort. A már megváltott jegyek a 2021-es rendezvényre érvényesek.

 

A világjárvány miatt a Gombaszögi Nyári Tábor szervezői úgy döntöttek, hogy egy évvel elhalasztják a legnagyobb érdeklődésre számot tartó szlovákiai magyar rendezvényt – Orosz Örs, a fesztivált szervező Sine Metu Polgári Társulás elnöke ezt videóüzenetben jelentette be a tábor Facebook-oldalán.

 

A 2020-as fesztiválra megváltott jegyek azonban érvényesek maradnak a következő évben, így 2021. július 12-18. között a táborozók újra megtölthetik élettel a gombaszögi völgyet. A már megvásárolt bérletek átruházhatóak, elajándékozhatóak. A szervezők azonban ezzel együtt biztosítják a hetijegyek visszaválthatóságát is.

Hirdetés(x)

 

Aki ezzel a lehetőséggel szeretne élni, az 2020.  július 5-ig, a jegyek@gombaszog.sk e-mail címen jelezze, hogy vissza szeretné váltani a jegyét. Az elektronikus levélben meg kell adni annak a személynek a nevét, akinek a nevére szól a megváltott bérlet és egy bankszámlaszámot, amelyre a jegyárat visszautalják.

 

A 2020. június 6-ára Gombaszögre tervezett felvidéki zászlós emlékmű felavatását szintén elhalasztották.

 

“Magát a zászlótartó emlékművet az eredeti terv szerint 2020. június 4-én felállítjuk és a zászlót felvonjuk, amiről az interneten tudósítunk majd”

 

– mondta Orosz. Hozzátette, aki az összetartozás szimbólumaként az otthonából származó jelképes mennyiségű földet szeretne küldeni az emlékmű felavatásához, az ezt postán keresztül teheti meg.

 

A Gombaszögi Nyári Tábor 2021-ben július 12-e és 18-a között valósul majd meg. További információk a rendezvény honlapján, a www.gombaszog.sk oldalon, vagy Facebook-oldalán érhetőek el.

 

Körkép.sk/sajtóhír

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kövessen minket