Nyitókép: Körkép.sk

 

Óriási érdeklődést váltott ki hétfői cikkünk a Körképen, melyben bemutattuk a koronajárvány egyik csillagát Ipolyságról. Igen, a gitárművész Koterík Tamásról van szó, aki hetek óta pontban este 8 órakor egy szál gitárral a kezében kimegy az egyik lakótelep blokkjai közé, és pazar koncertet ad.

 

Cikkünk megjelenése után az egyik szlovák kereskedelmi televízió is felfigyelt a helyi tehetségre, és helyszíni riportban mutatta be őt.

 

Panel rock a blokkok között: Csillag született Ipolyságon a koronajárvány kellős közepén – Videó+ szavazás

 hirdetes_300x300  

 

Amint azt Koterík Tamással egyeztetve megígértük, a Körkép.sk olvasói kiválaszthatták, melyik számot szeretnék tőle a közeljövőben hallani. Nos, cikkünk 2 nap alatt cikk több mint 1600 megosztást kapott a Facebookon és 452 szavazat érkezett felhívásunkra, melyből 280-an (62 százalék) a Piramis Szállj fel magasra című számát kérték.

 

Melyik számot játsza el nekünk legközelebb Koterík Tamás?

Eredmény megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

 

Koterík Tamás így holnap, április 23-án pontban 20.00 órakor a Körkép.sk Facebook-oldalán élőben látható videóban ezt a számot fogja előadni. Mi több, kérésünkre a szokásostól eltérően még egy bónusz számmal is jelentkezik.

 

Érdemes lesz tehát holnap este figyelnetek a közösségi oldalunkat. Tamásra addig még szerda este is vár egy hangulatos fellépés.

 

Körkép.sk

Megosztás:
Címkék: Koterik Tamás

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 15 olvasónak tetszik ez a cikk.