Fokozza vagy rontja az új filmek nézettségét az új koronavírus-járvány miatti kijárási korlátozás? A Cannes-i Filmfesztivál vezetősége szerint képtelenség virtuális térben megtartani a rangos filmszemlét, azonban sok rendező és producer alkalmazkodott a rendkívüli helyzethez, és online teszi elérhetővé friss alkotását.

 

Budapesti Távmozi

 

Internetes közvetítések formájában nyitja újra a bezárt fővárosi mozijait a Budapest Film Zrt. Az új kezdeményezésben, a Budapesti Távmoziban ismét napi műsorrendben vetítenek a Művész, a Puskin, a Toldi, a Tabán és a Kino Cafe filmszínházak a film.artmozi.hu internetoldalon keresztül.

 

 hirdetes_300x300  

Kedvezményes jegyek

 

A kínálat folyamatosan új mozipremierekkel és filmfesztiválokkal bővül. Az előadásokra a szokott módon válthatnak kedvezményes jegyeket az interneten. A virtuális gépházakban ugyanazok a mozigépészek dolgoznak, mint rendesen, és az online nézőterek bejáratánál is ugyanazok a jegyszedők várják a nézőket, akikkel a kedvenc mozijukban máskor is találkozni szoktak.

 

A filmbarátok munkahelyeket menthetnek meg

 

A Távmozi vetítéseire váltott jegyekkel közvetlenül a budapesti művészmozik fennmaradását és a Budapest Film munkatársainak megélhetését segíthetik a váratlan mozinélküliség idején.

 

Az igazi mozik újranyitása nagyon nagy ünnep lesz a filmszakmának, de bizonytalan, hogy ez mikor történik meg.

 

Euronews

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!