Ágnes
  • HUF: 357.20
  • USD: 1.21
  • 5 °C
  • 12 °C
Kultúra

Tizenhét év után visszatér a Szex és New York sorozat

Sarah Jessica Parker mellett Cynthia Nixon és Kristin Davis is visszatér, mint Carrie, Miranda és Charlotte.

Nyitókép: comingsoon.net

 

Érkezik a Szex és New York című nagysikerű sorozat folytatása, mégpedig az HBO Maxra, melynek bejelentését a csatorna a főszereplő, Sarah Jessica Parkerre bízta. Az évadhoz tíz félórás epizód készül, amelyek forgatását késő tavasszal kezdik el New Yorkban.

 

Az első teaserből, melyet a színésznő osztott meg közösségi oldalán, sok minden nem derül ki a címen kívül, mely az And Just Like That… lesz.

 

Sarah mellett Cynthia Nixon és Kristin Davis is visszatér, mint Carrie, Miranda és Charlotte. Ahogy sok rajongó bizonyára előre látta ezt a fordulatot, a sztori Samantha karaktere nélkül folytatódik, Kim Cattrall ugyanis nem akar részt venni a produkcióban.

 

Carrie, Charlotte, Miranda és Samantha sztorija nemcsak a kétezres évek elejét határozta meg, hanem a mai napig egy, vagy inkább több generáció kultikus sorozatának számít. A szabad szájú nőiességből és a szinglilét előnyeit, hátrányait felvonultató sorozatból két, egész estés mozifilm is készült, ahol a szereplők már 50-hez közeledtek, vagy át is lépték azt.

 

ČTK/MTI

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kövessen minket