Kommentár Klub – kultúrpolitikai magazinműsorral erősít az M5 - Körkép.sk
Kultúra

Kommentár Klub – kultúrpolitikai magazinműsorral erősít az M5

A program meghatározó tematikái a nemzeti identitással kapcsolatos, a kult. küzdelmekhez, kultúrharchoz kötődő ügyek

Nyitókép: nyugat.hu

 

Új kultúrpolitikai magazinműsor indul az M5 csatornán március 21-én. A Kommentár Klub minden héten vitaindítóként egy aktuális témát bont ki, majd ennek összefüggéseit elemezi meghívott vendégeinek segítségével. A műsort vasárnaponként 21.05-től láthatják az érdeklődők. 

 

Kultúrpolitika, világnézet, értékek – a Kommentár folyóirat szakmai támogatásával. Az M5 kulturális csatorna új magazinműsora a lap munkatársainak részvételével elemzi az aktuális eseményeket, jelenségeket és folyamatokat. A Kommentár Klub házigazdája Horváth Szilárd, akit a közmédia nézői és hallgatói több műsorból ismerhetnek már.

 

Kommentár Klub – kultúrpolitikai magazinműsorral erősít az M5 | MédiaKlikk

A program meghatározó tematikái a nemzeti identitással kapcsolatos, a kulturális küzdelmekhez, kultúrharchoz kötődő ügyek. Az első adásban a következő témakörök kerülnek terítékre: a történelemoktatás és a nemzettudat erősítése, a történelmi filmek szerepe a nemzetépítésben, illetve Közép-Európa visszaútja önmagához. Szó lesz többek között a NAT és a történelemérettségi változásait ért támadásokról, az oktatás kultúrpolitikai szerepéről, a nemzetépítő magyar filmekről, a nyugati és a közép-európai országok rendszerváltás utáni viszonyáról és a visegrádi négyek jelentőségéről is.

Kommentár Klub – vasárnaponként 21.05-kor az M5 műsorán!

 

Körkép.sk/sajtóhír

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Kövessen minket