Nyitókép: TASR/Jaroslav Novák

 

Idén is elmarad Szlovákia legnagyobb nyári fesztiválja, a Pohoda. A rendezvényt jövőre, 2022. július 7–9. között tartják meg.

 

„Nagyon sajnáljuk, de a döntésünket szükségesnek és helyesnek véljük. Egyúttal elindítottuk azoknak az online fesztiválsorozatoknak az előkészítését, amelyeket idén nyáron szeretnénk megrendezni a trencséni reptéren, és amelyeknek a Pohoda on the Ground nevet adtuk”

 

– jelentette ki Michal Kaščák, a fesztivál szervezője.

 hirdetes_810x300  

 

A 24. Pohoda fesztiválra megvásárolt jegyek jövőre is érvényesek lesznek. A szervezők szerint a jegyek jövő évre történő átvitele a lehető legjobb lehetőség a fesztivál támogatására ezekben a nehéz időkben. Abban az esetben, ha valakinek mégis szüksége van a pénzre, annak a teljes összeg visszatérítését garantálják.

 

A www.pohodafestival.sk honlapon létrehozták a Pohoda 20 › 22 szekciót, amelyben az összes információ elérhető a fesztivál áttolásáról, illetve a megvásárolt jegy árának visszafizetéséről. A szervezők mindent megtesznek azért, hogy az idei évre lefoglalt előadókat jövőre is el tudják hozni a rajongóknak.

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!