Nyitókép: VOLT fesztivál

 

Idén a járvány miatt elmaradt a Telekom VOLT Fesztivál, a szervezők azonban nem hagyják magukra a fesztiválhangulatra vágyó fiatalokat. A soproni gigarendezvény helyett a VOLT és a Telekom olyan Minifesztiválok megvalósítását támogatja, ahol ugyan szűkebb körű a részvétel, ám az exkluzív fellépők mellett a hamisítatlan VOLT-feelinget és az élmények megosztását fejlett digitális megoldások is segítik.

A hosszú járványidőszak korlátozásai után az offline jelenlétre, a személyesen átélt pillanatokra biztat mindenkit a Telekom 2021 nyarán. Bár a nagy fesztiválok többségéhez hasonlóan az idei VOLT is elmarad, a Telekommal közösen úgy döntöttek: nem ezen fog múlni, hogy mennyi élmény férhet bele a nyárba. Ezért ebben az évben a nyaralási időszak hagyományosan egyik legnagyobb bulijára több részletben, több privát helyszínen kerül sor, amelyeket számos bulizni vágyó társaság jelentkezései közül választottak ki.

A Minifesztiválok ötletét a Telekom adta, a megvalósítás pedig a VOLT és a Telekom együttműködésének új szintjét jelenti, hiszen ezúttal a digitális szolgáltató a lebonyolításba is a korábbiaknál sokkal intenzívebben, saját szakértelmét és digitális eszköztárát is felhasználva kapcsolódott be.

 

„A járványhelyzet korlátozásai a közönség mellett az egész fesztiválszakmát és a zeneipart is nehéz helyzetbe hozták. A Telekom VOLT Minifesztiválok reményeink szerint az iparági szereplőknek is segítenek, miközben arról is gondoskodnak, hogy az élmények sora folyamatos maradjon, és a 2021-es év lapja ne maradjon üresen a VOLT Fesztivál 1993 óta íródó történetében. A privát bulik révén fennmarad az élő kapcsolatunk a fiatalokkal mindaddig, míg a megszokott fesztiválhelyszínen újra találkozhatunk”

 

 hirdetes_810x300  

– hangsúlyozta Lobenwein Norbert, a fesztivál alapítója.

 

A Telekom VOLT Minifesztiválok Facebook eseményei:

07.23. ÖRÖKRE EGYÜTT https://fb.me/e/ZHFH9ROZ
07.30. RÖJTÖK AZ ÚJ SOPRON https://fb.me/e/OZmnLnR0
08.06. BEZZEG A MI IDŐNKBEN https://fb.me/e/1ynmdSZ1i

 

VOLT sajtóhír

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!