Vendel
  • HUF: 362.39
  • USD: 1.16
  • 12 °C
  • 20 °C

Hirdetés (X)

Kultúra

Áprilisban jön az új Harry Potter-film!

Új dátumot kapott a Legendás állatok és megfigyelésük 3. epizódjának bemutatója.

Nyitókép: Twitter

 

Új dátumot kapott a Legendás állatok és megfigyelésük 3. epizódjának bemutatója, 2022. júliusa helyett április 15-én kerül a mozikba a Harry Potter-univerzum legújabb darabja.

 

A The Secrets of Dumbledore (Dumbledore titkai) című epizód sztárjai, a címszereplőt alakító Jude Law és a Scamandert játszó Eddie Redmayne mellett Mads Mikkelsent is láthatják a nézők, ő a főgonosz Gellert Grindelwald szerepében Johnny Deppet váltja – írta a The Hollywood Reporter.

 

Mivel Dumbledore tudja, hogy Grindelwald át akarja venni a hatalmat a varázslóvilág fölött, Scamandert bízza meg a veszélyes küldetésre induló csapat vezetésével, mely a gonosz ellen küzd. Az úton régi és új lényekkel, valamint Grindelwald egyre nagyobb számú követőjével ütköznek meg.

 

A David Yates rendezte harmadik rész a 2016-ban bemutatott Legendás állatok és megfigyelésük, valamint a 2018-as Legendás állatok – Grindelwald bűntettei című epizódokat követi.

 

A forgatókönyvet megírásában a varázslóvilág megalkotóját, J. K. Rowlingot Steve Kloves segítette, Rowling a producerek között is szerepel.

 

MTI

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kövessen minket