Nyitókép: Twitter/Screen Rant

 

A hollywoodi színész, Alec Baldwin westernfilmjének forgatásán történt halálos kimenetelű baleset után, a stáb újabb tagja került kórházba.

 

A Rust egyik világosítóját Jason Millert vérmérgezéssel szállították kórházba a napokban, miután a felvételek során megcsípte a karját egy barna remetepók. Az orvosok jelenleg azért küzdenek, hogy a teljes kar amputációja nélkül segíthessenek a férfin – tudta meg a People magazin a GoFundMe nevű adománygyűjtő oldalon keresztül.

 

 hirdetes_400x285  

Jason a csípést követő napokban súlyos tüneteket tapasztalt, köztük a karja elhalását és vérmérgezést. Azonnal kórházba szállították, ahol többször megműtötték. Az orvosok mindent megtesznek, hogy megállítsák a fertőzést és próbálják megmenteni a karját az amputációtól – írta Miller családja közleményben.

 

Az GoFundMe oldalon több mint 8400 dollár gyűlt eddig össze, ami bőven meghaladta az adománygyűjtés eredeti 5000 dolláros célját.

 

A Rust című film forgatását, aminek a hollywoodi színész, Alec Baldwin a főszereplője, szörnyű tragédia árnyékolja be. Alec Baldwin egy kellékfegyverrel lőtt, és eltalált két embert. A 42 éves Halyna Hutchins operatőr halálos sebet kapott, a 48 éves Joel Souza rendezőt pedig kórházba kellett szállítani, akit azóta már kiengedtek. A színész nem tudta, hogy a fegyverben éles lőszer volt.

 

Az ügyben egyelőre nem történt letartóztatás, ez azonban csak idő kérdése, a napvilágot látott információk szerint ugyanis a forgatáson egymást érték a szabálytalanságok. Néhány órával a tragédia előtt a stáb hat tagja mondott fel a rossz munkakörülmények miatt. A Times értesülései szerint a baleset előtt már háromszor elsültek a kellékfegyverek, a kellékekért felelős szakember, aki ezelőtt csak egy filmen dolgozott ebben a munkakörben, mégsem cserélte le a fegyvert.

 

hirado.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!