Látványos Harry-Potter kiállítás nyílik Bécsben - Körkép.sk

Hirdetés (X)

Kultúra

Látványos Harry-Potter kiállítás nyílik Bécsben

Ami azt illeti, a csaknem 30 eurós belépőjegy is elég látványos ...

Nyitókép: ALLEGRIA/Matthias Buchegger

 

December 16-án Bécsben ünnepli Európa-premierjét a „Harry Potter: A kiállítás”, amely a legendás sorozat mágikus világát kelti életre az immerzív dizájn segítségével. Híres jelenetek és karakterek elevenednek meg, és a látogatók eredeti kellékeket és jelmezeket is megcsodálhatnak a filmekből. Ikonikus szereplők, jelenetek és legendás állatok jelennek meg a nagyszabású vándorkiállításon, amely a METAStadtban lesz látható – közölte Bécs Város Külképviseleti Irodája.

 

Az Európában elsőként az osztrák fővárosban bemutatkozó tárlat alapját J.K. Rowling híres regényei és az ezekből készült nyolc film, a Harry Potter és az elátkozott gyermek című színpadi show, valamint a Legendás állatok filmek első két része adja.

 

Az ikonikus karaktereket, varázslatos lényeket az immerzív dizájn és a fejlett technológia segítségével keltik életre. Az érdeklődők ezen kívül eredeti kellékeket és jelmezeket is megcsodálhatnak, bájitalt főzhetnek vagy kipróbálhatják a kviddicset, a varázslók legendás sportját.  A mágikus utazásra egészen 2023. március 19-ig lehet benevezni, a teljes árú belépőjegy 29,90 euró.

SJE Nyílt nap

 

Turizmus.com nyomán

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Hirdetés (X)

Kövessen minket