Az Országház lett a világ legjobb turisztikai látványossága - Körkép.sk
Hajnalka
  • HUF: 385.38
  • USD: 1.08
  • 2 °C
  • 8 °C

Hirdetés (X)

Kultúra

Az Országház lett a világ legjobb turisztikai látványossága

A Stasher turisztikai blog elemzői 99 turisztikai látványosságot rangsoroltak.

Nyitókép: csodalatosmagyarorszag.hu

 

A Stasher turisztikai blog elemzői 99 turisztikai látványosságot rangsoroltak, hogy megtudják mit érdemes meglátogatni és mit nem. Összegyűjtötték a rendelkezésre álló legfrissebb városi és országos adatokat, köztük a Google-értékeléseket, a TikTok népszerűségüket, valamint számításba vették a szállások minőségét és a legközelebbi nemzetközi repülőtér távolságát, továbbá fogadó ország közbiztonságát is.

 

Ezeket figyelembe véve a blog szerint a magyar Parlament lett a világ legjobb turisztikai látványossága, a felállított 10-es skálán 7,34 pontot ért el.

 

Az Országház kiemelkedő, 4,8-as Google-értékeléssel büszkélkedhet. A budapesti szállások minősége is kiemelkedő, hiszen a Booking.com-on átlagosan 8,6-os értékelést értek el.

SJE Nyílt nap

 

Magyarország a biztonság terén is jó, 1,4/5-ös értékkel büszkélkedhet, minél alacsonyabb az érték annál biztonságosabb egy helyszín.

 

A legjobb helyszínek közé még olyan látványosságok kerültek be, mint a párizsi Disneyland, illetve az izlandi geotermikus Kék Lagúna. A legrosszabbnak közé pedig olyan helyek kerülte be, mint a Los Angeles-i Hollywood Walk of Fame, a floridai Tampa Bayben található Busch Gardens. A  tíz legrosszabb úti cél közül hát Ázsiában található, köztük van a hongkongi Victoria Harbour is. A legjobb látnivalók között viszont egyértelműen az európai helyszínek dominálnak.

 

mandiner.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Nem érkezett még komment. Legyen az öné az első!

Szóljon hozzá!

Hirdetés (X)

Kövessen minket