Madeleine Albright, volt amerikai külügyminiszter mindezt azon az informális New York-i ebéden mondta, amelyen részt vett a szlovák államfő, Andrej Kiska és Miroslav Lajčák külügyminiszter is.

 

Hillary Clintonnál nincs felkészültebb elnökjelölt

 

Albright szerint Hillary Clinton az, aki ért a külpolitikához, és sokkal jobban felkészült az USA elnöki posztjára, mint bárki más. Ezzel ellentétben az ellenfelének, Donald Trumpnak elképzelése sincs arról, hogy egyáltalán miről is beszél.

 

 hirdetes_400x285  

 „Tudom, hogy Hillary Clinton elnökjelölttől mit várhatok el, ugyanis ő az, aki valóban ért ahhoz, ami Európában történik, sőt, azt szeretné, ha mindannyian partnerek lennének. Hisz abban, hogy a NATO-nak és az EU-nak rendkívül fontos szerepe van”

 

konstatálta Albright, majd hozzátette, hogy abban az esetben, ha Trump nyerné meg az amerikai elnökválasztást, akkor az nemcsak az USA, hanem az egész világ számára borzalmas lenne.

 

A szlovák államfő által vezetett küldöttség az ENSZ 71. közgyűlésén vesz részt New York-ban, ahol utolsó alkalommal jelenik meg a jelenlegi amerikai elnök, Barack Obama.

 

Forrás: aktuality.sk

Nyitókép: dailysignal.com

 

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!