Jó estét kívánok mindenkinek, jó estét kívánok tisztelt hölgyeim és uraim.

 

Győztünk!

 

Tisztelt hölgyeim es uraim, tisztelt barátaim! Magyarország ma nagy győzelmet aratott.

 

 hirdetes_300x300  

Néhány visszafogott és szabatos mondatot szeretnék most mondani, mert amikor ilyen eredményt ér el az ember, akkor érvényes az a bölcsesség, hogy szerénynek kell lenni, mert most van mire.

 

Ezért engedjék meg, hogy először is elmondjam, hogy gratulálok a választópolgároknak. Köszönjük, hogy eljöttek és részt vettek a választáson. A magas részvétel minden kétséget zárójelbe tesz.

 

Külön is szeretnénk köszönetet mondani és elküldeni, kifejezni a hálánkat azért a hűségért, amit azoktól kaptunk, akik a Fideszre és a Kereszténydemokrata Néppártra szavaztak, kitartottak mellettünk az elmúlt években.

 

Szeretnék köszönetet mondani a külhoni magyaroknak, akik segítettek megvédeni az anyaországot.

 

Köszönetet szeretnék mondani lengyel barátainknak, Kaczyński elnök úrnak és Mateusz Morawiecki miniszterelnöknek, akik eljöttek és támogattak minket.

 

Köszönetet szeretnék mondani a segítőknek, az önkénteseknek. Csak annyit szeretnék mondani nektek, jó volt veletek harcolni.

 

Szeretnék külön is köszönetet mondani azoknak, akik imádkoztak értünk és értem.

 

Szeretnék köszönetet mondani minden segítő, aktivista-jelölt családjának, akik kellő türelemmel viseltek bennünket, és akik minden támogatást megadtak.

 

Külön szeretnék köszönetet mondani feleségemnek, Anikónak.

 

Ami az eredményt illeti: kedves barátaim azt tudom ma mondani Önöknek, nektek, hogy egy nagy csata van mögöttünk. Sorsdöntő győzelmet arattunk. Lehetőséget kaptunk, lehetőséget teremtettünk magunknak, hogy megvédjük Magyarországot.

 

A mi hazánk, Magyarország még nem tart ott ahol szeretnénk, de már elindult a saját maga által választott útján. Együtt fogunk ezen az úton végigmenni.

 

Mindent köszönünk. Soli Deo Gloria.

 

És most énekeljük el a Kossuth nótát.

 

Köszönünk mindent, hajrá Magyarország, hajrá magyarok.

 

https://www.youtube.com/watch?v=dDEVUAk5TYY

 

Körkép.sk

Nyitókép: MTI

 

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!