Döbbenetes híradós bejátszásokat, hírportálok szemtanúl fotó- és videó felvételeit láthatta nemcsak Közép-Európa polgára ünnepek táján, s utána is.

 

Az Európa fővárosaként számon tartott Brüsszel városközpontjának az Európai Unió parlamentáris testülete épületének közelében található Molenbeek városrészben szilveszter napján, éjszakáján akkora randált csaptak a bevándorló háttérrel rendelkező rendbontók a többnyire általuk lakott városrészben, hogy szinte, közel-keleti háborús gócpontok jellegét idézték a randalírozások.

 

Molenbeek
Buszmegálló Molenbeekben 2018 szilveszterén. Kép: defendevropa.com

 

A lakóépületek földszintjein található lángoló üzlethelyiségek, tönkretett sétáló utcák, felégetett, itt parkoló gépkocsik, a megérkező, majd pillanatok alatt kőzápor alá kerülő, szétvert rendőrautók, hatalmas robbanások, sérüléseiktől földön fetrengő, sisakos karhatalmisták.

 hirdetes_810x300  

 

 

No-go zónáról beszélek, arról az Európában található, több tucatnyi nogo-zónákról,melyekről ha említést tesz valaki – mondjuk egy, a realitások talaján álló publicista –  az Európai Unió csúcsvezetői valamelyikének, azt, jelképesen szólva, abban a pillanatban a frász üti meg.

 

Homokba dugott „fejek,” az Európai Unió parlamentjének padsoraiban?

 

Korábban, az EU külső határainak megvédésére jóformán a negyedét költötték arra, mint az Európai Unió létjogosultságának, pozitív mivoltának propagálására. Ennek révén kialakult a parlament padsoraiban ülő képviselők soraiban egy olyan hangulat, hogy az építő jellegű bíráló hangot valahol a parlament alagsori parkolójában szükséges „parkoltatni.”

 

S ha valaki Európa népeinek jobb sorsa érdekében szólni mer, azt bukott, saját haz á juk parlamentjébe be sem jutott pártok képviselői, bal liberálisok, zöldek, volt anarchistákból kikupálódott werhofstadt, sargentini, niedermüllerpéter szerű politikusok  az okosan megszólalót, fellépése pillanatában a földbe döngetik, hiszen bal liberális, anarchista szekértáboruk,  kétes múltjuk csúcsra fejlesztette a véres szájú karaktergyilkolászás fegyvertényének minden egyes fortélyát.

 

Rendőrök a molenbeeki metrólejárónál 2018 szilveszterének éjszakáján. Kép: brusselsobserver.com

 

Ennek révén aztán gondtalan arcokat látunk „spacírozni” a parlament épületében, hiszen tudják, hogy az általuk beadott, mindannyiunk érdekeit szolgálható törvényjavaslatok, változtatások amúgy is, a hátuk mögött háttérhatalmakat tudó EU-s bürokraták mókuskerekében köt ki. Nekünk, őshonos, keresztény kisebbségeknek is bő tapasztalataink vannak az említett mókuskerékkel.

 

Így az értelmes lázadás elmarad, hiszen minek is serényen tornászni, ha a bőséges apanázs, a „fogdaszádpénz,” s napidíj akkor lapulhat biztonságosan a zsebükben, ha nem „rakoncátlankodnak.”

 

Hiszen, annak idején, János Pál pápa  két évvel halála előtti javaslatát sem fogadták el, miszerint az EU-s jogrendben benne kell foglaltatnia a hagyományos keresztény értékrendnek.  Ezen a téren, azóta sem mozdult semmi. S mivel a keresztényüldözés területén történnek a legnagyobb visszásságok, az Európai Unió vezérei itt sem léptek.

 

Az EU Tanácsa a legutóbb, 2011-ben tárgyalta az erősödő keresztényüldözés témáját.

 

Csupán most kapták fel ismét a fejüket az EU atyjai, amikor a napokban írta alá Magyarország és az Egyesült Államok az üldözött keresztények megsegítésével kapcsolatos szerződést.

 

S mely európai intézmény, állam volt az, mely azonnal támogatásáról biztosította a szerződést?  Lehet találgatni. Persze megsúgom, az  EU-t „barkóbánkból” azonnal kizárhatjuk.

 

Lengyel testvéreink, a lengyel állam volt az, amelyik elsőként reagált a vallás, s embermentő akcióra, s szintén erkölcsi anyagi támogatásáról biztosította a szerződő feleket. A magyar-amerikai, s most már lengyel összefogás, remélhetőleg a jövő hetekben más európai nemzetállamok támogatását is élvezi majd.

 

Akikben bíznunk kellene, ellenünk dolgoznak?

 

A bevándorláspárti EU-s, a háttérhatalmak, a Soros NGO-k által támogatott liberális erők teljes mellszélességgel elkezdték az EU májusi választásaival kapcsolatos, a kimondott szemétségeket, durvaságokat is bevető kampányukat.

 

Lásd, az ellenzék Magyarország kormánya ellen elindított sztrájk sorozatait, a parlament, s közszolgálati épületekben megejtett idétlenségeiket – csak azért, mert az anyaország lakosainak többsége referendumban is elutasította a 2015-ben induló fejetlen betelepítési hullámot, az ezzel kapcsolatos kötelező kvótát. Az Európa egész területére kiterjesztett kampányuk alattomosságait napi szinte ismerjük, így másra hívnám fel kedves olvasóink figyelmét.

 

Korántsem értem azt, miért kapja az egeket is súroló havi bérét az olyan, magas poszttal rendelkező EU-s parlamenti biztos, aki még csak részben sem teljesíti azokat a feladatait, melyekre mandátuma kötelezi őt.

 

Érdemes szótagolva elolvasni –példaként felhozva – Dimitrisz Avramopulosz, az EU-ban betöltött magas pozíciójának leiratát: – Ő, kérem tisztelettel, az Európai bizottság migráns ügyekért, uniós belügyekért /!/ és az uniós polgárságért /!/ felelős biztosa.

 

Dimitrisz Avramopulosz. Kép: balkaneu.com

 

Mit tett eddig Avramopulosz Európa polgáraiért, ennek biztonságáért? Sorolom: – Ő volt a legfőbb szószólója a már a kontroverz ötlet felvetésekor is dugába dőlt kötelező betelepítési kvótáknak.

 

Hangos igenlésbe kezdett, amikor a globális migrációs paktum létéért folyt a vita.

 

A neve sehol sem volt hallható korábban akkor, amikor Európa népe, a nemzetállamok még eszüket nem vesztő államfői követelték az EU külső határainak azonnali megerősítését, a migráció megállítását, a terrorizmus visszaszorítását azzal is, hogy kitoloncolják a bűntényeket elkövető, kontinensünkre jogtalanul betolakodókat.

 

Mit teljesített ebből az EU belügyeiért, mindannyiunk biztonságáért felelős biztos ? A kedves olvasó – jól sejti: Semmit.

 

Ő volt az első, aki zsinórban bírálta Orbánt azért, hogy Magyarország kerítést húzott fel mind a V-4 országok, mind a nyugat megvédése érdekében, a fejetlen migráció ellen.

 

Véleményem szerint az Európai Bizottság elnöke, Jean – Claude Juncker neve már említést sem érdemel, hiszen az ő posztra való emelése – neves politológusok véleménye szerint is – 2014-ben kapitális hiba volt, hiszen Európánk már eddig is alaposan megszenvedte a korábbi „offshore szakértő,” Merkel és Soros kedvenc, a Brexit „előhívójának” köztudottan ismert kontroverz ténykedését.

 

Erről az olaszok is bőven tudnának mesélni, amikor is, Juncker nem hallgatott figyelmeztető szavukra a nagy veszélyeket magukban hordozó, kontinensünket veszélyeztető, NGO-s hajókra, melyek százezresével „vízibuszoztatták” a migránsokat az olasz partokra.

 

De Spanyolország is ébredezik, hiszen Soros , spanyolországi hirtelen megjelenése, Juncker sebtében elküldött, migráns segítő pénzcsomagja semmit nem segített az említett ország amúgy is rossz gazdasági helyzetén, esetleg csak annyit, hogy a muszlim népáradat ide való betelepítésével még egy púpot ültettek a keresztény Spanyolország hátára.

 

Muszlim imádat az Európai Unióban?

 

Az EU egyik legerősebb embere, Frans Timmermans, az Európai Bizottság alelnöke is „nagy-nagy” támogatója Európa felvirágoztatásának, hiszen muszlim imádata nemcsak a brüsszeli irodahuszárok, közszolgák között elterjedt fáma. Korábbi írásomban bővebben is kifejtettem Timmermans ebbéli „hobbiját.”

 

Timmermans számos esetben azt is tudomásunkra adta, hogy utálja a V4-eket, hiszen ez a csoportosulás nem egyszer beintett már jogosan Timmermansnak – Európa ellenes, biztonságunkat kijátszó, negatív döntései miatt.

 

Az EU vezérkar legerősebb háttér emberei közül „kiemelném” Martin Seelmayernak, az EB főtitkárának nevét. Az EU Raszputyinjaként is emlegetett politikusi közszereplő nem máshonnan, mint George Soros korábbi munkatársaként érkezett az EU-ba, s később ő vezette le Juncker, sok kritikát megélt, kétes kampányát az Európai Bizottság elnöki posztjának megszerzéséért.

 

Martin Seelmayer, mint Juncker árnyéka. Kép: .tagesschau.de

 

Azt hiszem, Seelmayer korántsem Európa felemelkedését szolgáló politikai meneteléséhez, ennél hosszabb kommentárt fűzni – szükségtelen.

 

Ez a példaként is érthető névfelsorolás korántsem az Európai Unió létjogosultságát kérdőjelezi meg, hanem arra mutat rá, hogy az utolsó öt évben korántsem az unió hagyományos, eredeti küldetését megcélozva irányította a sokszor háttér erők által poszthoz jutatott csúcsvezetés az EU-t.

 

Belügyminiszterek, terrorelhárítók – vigyázban!

 

A karácsonyi és az újévi ünnepek idején elkövetett terrorcselekvések vigyázba állították nemcsak Brüsszel, Párizs, Berlin, London biztonsági erőit, de az érintett országok belügyminisztereit is.

 

Jan Jambon belga belügyminiszter a terrorkészültség negyedik, vagyis legmagasabb fokozatát rendelte el Brüsszel, Molenbeek városrészében kitört, hatalmas károkozásai, s más, kegyetlen terrorcselekvések miatt. Kiderült az is, hogy a két hete történt párizsi merénylet elkövetője Molenbeekben élt.

 

A nyomozás azt is feltárta, hogy több, Európa más részeiben elkövetett terrortámadást Molenbeekből indítottak, innen szolgáltattak a terrorista fészkek fegyvereket, robbanószereket, embereket.

 

Vagyis, az Európai Unió parlamenti, adminisztrációs helyszíneinek szomszédságából. Úgy néz ki, tényleg igaz a közmondás: – a gyertya alatt van a legnagyobb sötétség.

 

A német belügyminiszter, Horst Seehofer sürgette annak a törvénytervezetnek az átültetését, melynek alapján minden bűncselekményt elkövető, ideiglenes tartózkodási engedéllyel rendelkező migráns törvényileg el kell távolítani az országból.

 

Ez azért is fontos – említette Sheehofer – mert a migránssimogató Soros szervezetek közbenjárásával, ügyvédi védelme mellett rendszerint eltussolják, kijátsszák azokat az erőszakos bűncselekményeket is, melyekért sok éves börtön járna. Hogy ebben mennyire lesz a felkészült, agilis német bel ügy miniszter sikeres, függ attól is, hogy áll majd a kérdéshez koalíciós társa, a Wilcommens kultuszt meghonosító Angela Merkel, Németország félig meddig megbukott, migránsokkal szelfizgető kancellárja.

 

Az írás címében feltettem a kérdést: Molenbeek lassan „beköltözik” az Európai Parlament épületébe?

 

Ugye, erre a legtöbben elutasító választ adnának.

 

De! Meg vagyunk arról is győződve, hogy – a fentiekben leírt kételyek alapján – erre holnap, vagy holnapután nem kerülhet  sor?

 

Kalita Gábor     

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.