A világ meghatározó médiafelületei számára nem hír, a nagyvilágban történő  tömeges keresztény gyilkolás

 

Az alcím tartalmától egy rövid gondolat erejéig eltérve: ilyesmit bizony, más viszonylatban már láttunk – közelről: a nem is olyan régen történt a kölni katedrális körüli, szilveszteri erőszakoskodások, az ottani keresztény kegyhely elleni petárdás támadások a betolakodók részéről, közel egy hétig való eltitkolása mindannyiunkat, kemény tények figyelembe vételére  figyelmeztetettek:

 

Bizonyos erők a tömeges migrációt, vagyis Európát idegenekkel való elárasztását támogatják. Ugyanis német lapok sokat megélt szerkesztői azon panaszkodtak, hogy egy időben már a főszerkesztő/mainstream médiák esetében politikai tényező, ezt már a kommunizmusban is megtapasztalhattuk/ egyszerűen már nem kezelte hírként azt, ha például egy tizennyolc éves német stb. lányt migránsok megerőszakoltak, meggyilkoltak.

 

 hirdetes_300x300  

Ezeknek a bűnöknek a háttéremberei, megtervezői természetesen már akkor is nyilvánvalóak voltak az eseményeket figyelő, tapasztalt média szakemberek előtt, de a bal liberális alapon pártfinanszírozott, vagy kormány médiák „meszelése” révén, még mind pozitív közszereplőként jelentek meg, ma is, sok esetben akár a megtévesztett kételkedők előtt is.

 

Szó szerint értendő: felborították Európát

 

Európa első emberei – a stasis /államrendőrség/ múlttal rendelkező, a keresztény elvek mentén politizáló Helmuth Kohl kancellárt piszkos módon elkaszáló, jelenlegi német kancellár Angela Merkel, az általa, az EU bizottsági elnöki posztjára juttatott Jean-Klaude Juncker, aki luxemburgi miniszterelnöksége alatt „pénzmosó” adóparadicsomot teremtett országából, kereszténydemokrata, néppárti politikus révén Marx szobrot koszorúz, a nagy „filoszt” dicséri és az utolsó öt évben, hasonszőrű társaikkal együtt, szabályosan felborították Európát.

 

Ezeknek a „vezetőknek,” az őket mozgató, globalista háttérhatalmi erőknek köszönhető az is, hogy az Európai Unió jogrendjében, alkotmányában a mai napig nem foglaltatnak benne a hagyományos keresztény értékrend elemei, ezek alkalmazása, védelme.

 

Ennek  hiánya, néhány éven belül, tökéletesen megbosszulta magát. Határai tekintetében többnyire védtelen Európát milliós létszámban árasztották el egy többségükben muszlim világból érkezett emberekkel, abból a muszlim világból, ahol a kereszténységet, egyben a zsidóságot irtani való halálos ellenségként, hitetleneként kezelik.

 

Ehhez járul hozzá, a nyugati világban már hosszú ideje dúló genderizmus, a férfi és nő alakította család és házasságellenesség, a deviáns viselkedésformák, a drogok legalizálásának törekvései, az óvodás gyermekek /Svédország/ nemtelenségre, vagyis európai emberek előtt hosszú ideig ismeretlen nemtelenségekre való nevelése.

 

Ezektől az átkos élet- és viselkedésformáktól védte meg ez ideig magát Közép -és Kelet- Európa, bízva abban, hogy a májusi európai parlamenti választások nyugdíjba küldik az öt éve regnáló, eddigi torz állapotokat teremtő csúcsvezetőit, „besimuló” parlamenti képviselőit.

 

Ugyanis az évek folyamán az EU, vagyis saját „jótetteik” propagálására többszörösen nagyobb összegeket költöttek, mint a schengeni határok levédésére.

 

Ma, világszerte 245 millió keresztényt üldöznek

 

A fentiekben vázolt történések nagyban hozzájárultak ahhoz a skizofrén állapotokhoz, melyek ma, nemcsak Európát, de a nagyvilágot is jellemzik.

 

Michel Varton, az Open Doors emberi jogi szervezet igazgatója, az európai néppárti frakció vallásközi párbeszédért felelős munkacsoportjának egyik strasbourgi rendezvényén ismertette a keresztényüldözéssel kapcsolatos 2019 évi globális felmérés adatait.

 

Varton döbbenetes adatokkal állt elő, például kijelentette, hogy amint már ezt az alcímben is feltüntettem, jelenleg 245 millió keresztényt üldöznek világszerte. Például Fekete Afrikában, a különféle szabadcsapatok, lázadó, volt tábornokok gerillacsapatai szabályosan kiirtják azokat a sokszor fehér misszionáriusok által talpra állított, iskolát, templomokat működtető közösségeket, melyek véres céljaik útjában állnak.

 

Gyakoriak az emberrablások, példaként említhető a Boko Haram által, a keresztény Közép-Nigériában elrabolt, kétszáz iskolás keresztény lány hosszú ideig tartó megbecstelenítése, kiszolgáltatottsága.

 

A kereszténydemokrata képviselő kiemelte, hogy Ázsiában egyenesen politikai elnyomás tizedeli a kereszténységet. A fizikai erő alkalmazásán túl, pszichológiai háborút folytatnak a kereszténység ellen. A megfélemlítésükre, megfigyeltetésükre kihasználják a mai modern technológiák minden vívmányát.

 

Michel Varton szólt arról is, hogy a nők kétszeres diszkriminációt szenvednek el annak révén is, hogy maga nő az iszlám körökben a megalázásra, kiszolgáltatottságra adatott személy, vagyis a férfiak kiszolgálója, birtok része.

 

A beterjesztett jelentés alapján tavaly 4136 dokumentált esetben követtek el gyilkosságot emberek ellen csak azért, mert keresztények voltak. 2626 esetben viszont állami letartóztatás áldozataivá váltak jogi eljárás nélkül olyan személyek, akik esetében regisztrálták keresztény hitük gyakorlását.

 

A keresztény emberek jogainak sárba tiprása terén kiemelkedik Észak Korea, majd Afganisztán, Líbia, Pakisztán és India is.

 

A balliberálisok, szocialisták pofátlan idétlenkedései, felszeletelik Európa elsődleges kulturális szerepét a nagyvilágban

 

A kettős mérce az élet bármelyik területén keményen felütötte a fejét. A közösségi oldalak szólás szabadsággal, az egyoldalú letiltásokkal foglalkozó legújabb botrányai már odáig fajultak, hogy ezen szerverek multimilliárdos tulajdonosai már egyes államok kormányaihoz fordultak segítségért, a gondok istápolásának érdekében. Ma már egyértelmű, hogy kiszaladt alóluk a szekér, a világ általuk való megrontása megkerülhetetlen tényként lépett elő.

 

Többnyire gazemberek, terroristák eszközeivé váltak a szociális oldalak, ezek mellékágai, akiket jelenleg megállítani szinte képtelenség.

 

A rosszra, gyarló ellenállásra, tömeges felbujtásra irányuló akciók szinte elnyomják a szociális hálók eredeti, pozitív küldetésüket előirányzott törekvéseket.

 

Ide juttatja magát a világ, ha teljesen kihátrál a keresztény kultúra évszázadok óta működő, emberséget, gyarapodást, etnikai folyamatosságot szolgáló, megtartó erejének szféráiból.

 

A világ meghatározó médiafelületei a kettős mérce szakadékába zuhantak

 

Százasával, ezresével lehetne sorolni azokat a világrengető, keresztények ellen elkövetett atrocitásokat, melyek nem szolgáltak hírértékül a nagy reklámmal beharangozott, sokszor háttérhatalmak által finanszírozott média trösztök számára.

 

Egy-egy kiragadott példával illusztrálva: mekkora médiafelületet kapott az az Új-Zélandban  történt terrortámadás, azóta már a közel ötmilliós ország főügyészét is visszahívták, amikor egy fehér támadó, történetesen a 28 éves Brendton Tarrant ötven muszlimot, s muzulmánt ölt meg az al-Núr mecsetben, s egy hetven oldalas dekrétumban magyarázta tettét.

 

Előre bocsátom, minden kioltott életért kár, a felelősséget az elkövetőnek vállalnia kell.

 

De! Ekkora vízhangot kelt az is, ha muszlimok százasával ölik a világ bármelyik országában a keresztényeket?

 

Templomokat gyújtanak fel, ima közben ölnek keresztényeket halomra? Ugye, alig olvasunk, hallunk ezekről a kegyetlen történésekről.

 

A közelmúltban, Franciaországban megölt, nyolcvanhat éves Jacques Hamel atya, akinek torkát vágta egy muszlim terrorista, a tizenkilenc éves Abdel Malik Petitjean, az egyházi méltóság által gondozott templomban, mekkora hírfelületet kapott a mainstream sajtóban?

 

Jóformán semekkorát.

 

Három nap után már szinte nem is hallhattunk róla. Persze arról sem, amikor röviddel az Új-Zélandi támadás után felgyújtották Párizs híres kegyhelyét, a Saint Sulpice templomot. Ez, a 17-19 század között épült műépítészeti csoda, az európai kulturális hagyaték egyik gyöngyszeme, Notre-Dame után Párizs második legmagasabb temploma.

 

De nagy csönd van a párizsi Bataclan színházban elkövetett tömeggyilkosságok körül is. Az évekkel ezelőtt történt eset kapcsán eddig még egyetlen muszlim terroristát sem ítéltek el, holott összesen 120 ember halálát okozták.

 

Hasonló eseteket tucatjával sorolhatnánk. Talán háttér szervezetek ennyire „ügyes” védőügyvédekkel rendelkeznek, akik „nagymesterei” terroristák tisztára „mosdatásának?”

 

Jó lesz odafigyelnünk, az új-zélandi tömeggyilkos esetében mennyi idő alatt történik meg majd jogerős döntés?

 

Előre mondom: hamarosan.

 

Európába menekült keresztények végveszélyben

 

Számos Szíriából, Irakból stb. Európába menekült keresztény család nyelvi okok miatt muzulmán, vagy muszlim közösségben kényszerülnek élni. Ezek védelme érdekében, elsősorban a skandináv országok nem tesznek semmit, a kíséret nélkül érkezett, vagy árván maradt keresztény gyerekeket, „tökéletes”  állami érzéktelenség mellett muszlim, vagy muzulmán családoknál helyezik el.

 

Kép: zawaj.com

 

Számos keresztény család Európában azért az üldöztetés áldozata, mert nem hajlandóak felvenni az említett, számukra idegen vallások valamelyikét. A terrorelhárító, s rendőri szervek az említett esetekben a muszlimok részéről számos gyilkosságot, nők, gyerekek ellen elkövetett erőszakot jegyeznek.

 

Tehát ma, Európa nyugati részében a valódi menekültek az üldözöttek.

 

A legtöbb ilyen eset a merkeli Németországban, az említett skandináv országban, a mai napig – „elhallgattatik.” A nyugati sajtó szinte be sem számol ezekről a kegyetlenkedésekről.

 

A multikultúrát hirdető hiénák erőltetik nyugaton a hagyományos vallási identitás megtörését

 

A multikulturalizmust mindenre, és mindenkire ráerőltető neoliberális világ genderlobbija olyan erőszakosan viselkedik szerte a nagyvilágban, mely ismétlődő, s újfent folyamatot mi, korábban születettek a bolsevik világ, s a kommunisták részéről tapasztalhattuk meg, saját eszméik átültetésének  erőszaktól, kegyetlen vallásüldözéstől és retorziótól sem mentes  időszakában.

 

Éppen ezért fontos, hogy ne vesszük el felmenőink által reánk táplált hagyományos keresztény hitünket, fontos az, hogy itt, Közép- és Kelet-Európában, a V4-ek szoros együttműködése révén meg tudjuk védeni nemzeti identitásunkat, határainkat, írmagot hagyva, utat mutatva annak a nyugatnak, Európának, mely ma téveszmék tévútján bolyong.

 

Bízzunk a májusi EP-választás pozitív kimenetelében, s szavazatainkkal segítsük hozzá kontinensünket ahhoz, hogy értő, érző emberek foglalják el azokat az uniós posztokat, melyek meghatározó szereppel bírnak majd mindannyiunk, vagyis Európa jövőbeni pozitív sorsát, életképességét illetően.

 

Kalita Gábor  

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 7 olvasónak tetszik ez a cikk.