Nyitókép forrása: Trucker.de

 

Nem messze a németországi Leverkusen városától egy negyven tonnás kamion sofőrje elájult és meghalt a volánnál. Ez csak később derült ki, a rendőrséget először az autópályán haladó más sofőrök értesítették, hogy egy gyanúsan lassan haladó teherautót láttak Leverkusen és Remscheid között, ami neki-nekiütközött a szalagkorlátnak.

 

A többi arra felé haladó kamionos járművével közrefogta az elszabadult járművet, így sikerült a többi autó számára helyet biztosítaniuk a biztonságos áthaladásra. Két sofőr ezután már gyalogosan próbálta utolérni a nagyjából 15 km/órás sebességgel haladó kamiont. Mikor megérkeztek a rendőrök, saját járművükkel lassították le a teherautót, majd az egyik 43 éves férfi felkapaszkodott a lökhárítóra, betörte az oldalsó ablakot, bemászott és megállította a kamiont.

 

A kiérkező mentősök megpróbálták újraéleszteni az elszabadult kamion sofőrjét, de már nem tudták megmenteni az életét.  Kisebb ellátásra szorult az akciófilmbe illő jelentet kivitelező férfi is, aki akkor sérült meg, mikor betörte a kamion ablakát.

 hirdetes_400x285  

 

CTK

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 5 olvasónak tetszik ez a cikk.