Nyitókép: Shutterstock

 

Felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy a cikkben szereplő videó megtekintése kiskorúaknak és gyenge idegzetű személyeknek nem ajánlott!

 

Szibéria déli részén, Tuva térségében a vadászoknak sikerült megmenteniük egy medvetámadás áldozatául esett férfit – írja az EA Daily.

 

A ragadozó eltörte az Alexander névre hallgató férfi hátgerincét, majd a barlangjába vitte, ahol későbbre szánt élelemként életben hagyta őt.

 hirdetes_810x300  

 

Alexander már egy hónapig élt a medve fogságában, amikor a vadászok kutyái rátaláltak az elhurcolt férfira.

 

A barna medve ismert arról, hogy táplálékét félreteszi, majd egy bizonyos idő után ismét visszatér hozzá. A megnyomorított férfi elmondása szerint a túléléshez a saját vizeletét kellett meginnia.

 

Amikor a vadászok kihozták a férfit a medve rejtekhelyéről, szó szerint egy élő múmiával találkoztak. Alexander amellett, hogy csontsoványra fogyott, kimerült volt és tele volt zúzódásokkal. Az orvosok szerint csoda, hogy egyáltalán életben maradt. A férfi sérülései súlyosak, a helyzetet pedig a testén kialakult genny is bonyolítja.

 

A középkorú férfi a keresztnevére és a vezetéknevére is emlékezett, azt azonban már nem tudta megmondani, hogy hány éves.

 

 

TvNoviny.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.