Nyitókép: Blikk/Csudai Sándor

 

Egy ittas szlovák férfi a Balaton Soundon ököllel arcul ütött egy ápolónőt, ezért a bíróság felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte és kiutasította Magyarországról – közölte a Somogy Megyei Főügyészség kedden az MTI-vel.

 

A 25 éves szlovák férfi annyi alkoholt fogyasztott, hogy a mentősök a fesztivál területén felállított egészségügyi sátorba vitték.

 

 hirdetes_810x300  

A férfi először együttműködő volt, ám egyszer csak minden előzmény nélkül ököllel megütötte a neki segítő ápolónőt, aki a földre esett. Ezután a férfi el akarta hagyni a sátrat, de a biztonsági őrök feltartóztatták.

 

A bíróság a férfit közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és más bűncselekmény miatt 3 évre felfüggesztett börtöne ítélte, továbbá 3 évre kiutasította az országból.

 

Szintén a Balatonnál tetten értek egy 43 éves ukrán férfit, amint egy siófoki hipermarket parkolójában felnyitott egy autót. Amikor a sértett visszaért autójához, az elkövető még a járműben kutatott, a parkolóban tartózkodó biztonsági őrök és vásárlók tartották vissza.

 

Az ukrán férfit a Siófoki Járásbíróság jogerősen 5 évre kiutasította az országból.

 

MTI

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!