Nyitókép:

 

A válogatott sportoló nem sportemberhez méltó tevékenységet űzött Budapesten.

 

„A népszerű magyarországi Sziget fesztiválon letartóztatott két drogdíler egyike a közismert holland futó, Roelf B. Ezt az atlétikai szövetség több forrása is megerősítette”

 

– számolt be a holland De Telegraaf a budapesti drogfogásos ügy legújabb fejleményéről.

 hirdetes_810x300  

 

A Körképen is beszámoltunk róla, hogy tizenhét kiló kábítószert találtak a napokkal ezelőtt elfogott két holland férfi autójában, ezzel együtt összesen mintegy százmillió forint értékű kábítószert foglaltak le tőlük a fesztivál területén, valamint a gépjárműben – tájékoztatott honlapján kedd reggel a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

 

Tizenhét kiló drogot találtak a Szigeten elfogott hollandok autójában

 

Egy hete, a Sziget fesztivál kezdetén két huszonéves holland férfi sátrában és csomagmegőrző széfjében csaknem 2700 ecstasytablettát, 128 gramm  – előre porciózott – marihuánát, műanyag fiolákban 451 marihuánás cigarettát, valamint a drog adagolásához, terjesztéséhez használt tasakokat találtak és foglaltak le. A dílerek árlistát is készítettek – idézték fel a közleményben.

 

Mivel a rendőrök találtak egy slusszkulcsot is a csomagok között, és a hollandok nem árulták el, hogy hol van az autójuk, ezért végigjárták a fesztivált környező utcákat, hogy rábukkanjanak a járműre. Végül a III. kerületi Reményi Ede utcában megtalálták az autót, amelyből egyebek mellett csaknem négyezer ecstasytabletta és műanyag fiolában 15 kilónyi marihuánás cigaretta került elő.

 

De Telegraaf

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!