Kövér László rosszul lett útközben, Varsóban szállította le Andrej Danko a szlovák kormánygépet - Körkép.sk
Zalán
  • HUF: 380.38
  • USD: 1.08
  • 9 °C
  • 19 °C

Hirdetés (X)

Külügyek

Kövér László rosszul lett útközben, Varsóban szállította le Andrej Danko a szlovák kormánygépet

Épp Pozsonyba tartottak...

Nyitókép: Körkép.sk/Komjáthy Lóránt

 

frissítve 21:00-kor

 

Andrej Danko szlovák, és Kövér László magyar házelnök kedden Kazahsztánban az Eurázsiai Államok Parlamenti Elnökeinek IV. Találkozóján vett részt, a hazaúton azonban váratlanul kényszerleszállást hajtottak végre Varsóban.

 

Danko és Kövér a kazah fővárosban, Nur-Szultanban tartózkodtak napközben, ahol mind a ketten felszólaltak, és különféle kétoldalú megbeszéléseket folytattak.

SJE Nyílt nap

 

A TASR szlovák hírügynökség közlése szerint a Nur-Szultanból Pozsonyba tartó repülőút során Kövér Lászlónak váratlanul egészségügyi gondja akadt, Andrej Danko ezért haladéktalanul leszállásra kérte a szlovák kormánygép pilótáját, így Varsóban megszakították útjukat.

 

Kövér László állapotáról egyelőre nem közöltek bővebb információkat, sajtóhírek szerint röviden kivizsgálták, állapotát stabilizálták, így vissza is szállt a repülőgépre.

 

Andrej Danko szlovák házelnök az eredetileg tervezettektől eltérően utasította a szlovák kormánygép pilótáját, hogy Kövér László állapotára való tekintettel Pozsony helyett egyenesen Budapest felé vegye az irányt.

 

A szlovák kormánygép tehát már Budapest felé tart. Eredetileg Pozsonyból autóval utazott volna tovább Budapestre a magyar Országgyűlés elnöke.

 

teraz.sk , Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 7 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Varga Lajos
2019. Sze. 25. 07:38

A felsőfokú képzés során is nyilvánvalóan előnyös az anyanyelven való képzés, ám ezen a fokozaton, mint ahogy a tudományos fokozatok megszerzése terén is a nyelvnél fontosabb a szakmai színvonal illetve annak garanciái, tehát a szakmai körök véleménye és az ő részükről kimutatott elismerés. Tehát az egyetemi képzés előnyei és hátrányai akkor mutatkoznak meg igazán, ha egy végzett hallgató a szerzett szakképzésének köszönhetően tudományos fokozatot kíván szerezni azzal, hogy a szakképzettségét tovább mélyítve és erősítve valamilyen elismerést kiváltó kutatásba kezd, sőt nem csak elkezdi az ilyen kutatást, hanem abban el is jut valamilyen elismerést kiváltó eredményre. Nos, ha a Selye János Egyetem más egyetemekkel összehasonlítva az ilyen tudományos területen is megfelelő eredményeket produkál, akkor jogos az elismerés, ha viszont csak egyetemi végzettségű "napszámosokat" képez, akkor az elismerés helyett inkább a fejlesztés kérdéseit kellene feszegetni.

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Hirdetés (X)

Kövessen minket