Nyitókép: TvNoviny.sk

 

Rendkívül szomorú esetre derült fény Németországban. Egy halott férfi nyolc éven keresztül észrevétlenül feküdt a lakásában. A férfi maradványait akkor találták meg a tűzoltók, amikor az épület lakóit tűzeset miatt evakuálni kellett.

 

Az 59 éves Heinz egy pékségségben dolgozott mielőtt korengedményes nyugdíjba vonult volna. Heinz nem volt egy tipikus magányos ember. Gyakran találkozott a szomszédjaival, és előszeretettel sétáltatta a kutyáját, Linust. Ezért is szomorú az a tény, hogy nyolc éven keresztül senkinek sem tűnt fel a halála.

 

 hirdetes_300x300  

A szomszédok tagadják, hogy nem vették volna észre a férfi eltűnését. A lakásból áradó bűz miatt többször telefonáltak a rendőrségre, ám a rendőröknek eszük ágában sem volt leellenőrizni a lakást.

 

„Érdeklődtem a hivatalokban, hogy meghalt-e vagy sem, de mindig azt felelték, hogy nem adhatnak választ erre a kérdésre“

 

– reagált az egyik szomszédasszony.

 

A hivatalok azért nem tudtak válaszolni a szomszédasszony kérdésére, mert ők maguk sem tudtak semmit. A férfi halála körüli rejtélyre akkor derült fény, amikor a tűzoltóknak evakuálniuk kellett az egész épületet. A férfi maradványain kívül a négylábú társa tetemét is megtalálták.

 

A szomszédok látták, hogy Heinz autója a lakóház előtt már lassan az enyészetté válik, emellett az éhező kutya vonyítását is hallaniuk kellett volna. Hogy miért nem mentek be a férfi lakásba és vették szemügyre a dolgokat, minden bizonnyal már sosem derül ki.

 

TvNoviny.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!