Jeromos
  • HUF: 365.28
  • USD: 1.17
  • 11 °C
  • 17 °C

Hirdetés (X)

Külügyek

Nemváltoztatáson megy keresztül Angelina Jolie és Brad Pitt lánya

Hivatalosan Johnra változtatta a nevét és megkezdte a hormonális kezelést.

Nyitókép: Snorlax/MEGA

 

Fiú akar lenni, a szülei pedig támogatják a döntését. Angelina Jolie és Prad Pitt lánya, a 13 éves Shiloh nemváltoztatás mellett döntött. Állítólag már gyermekkora óta bebörtönözve érzi magát a női testben, így hivatalosan Johnra változtatta a nevét és megkezdte a hormonális kezelést.

 

Annak ellenére, hogy a híres színészpáros elvált, Angelina Jolie és Brad Pitt is támogatja a lányuk nemváltását, hiszen Shiloh már kiskora óta ki nem állhatja a babákat, a rózsaszín ruhákat és a lányos hajcsatokat.

 

„A kedvenc viselete a melegítőnadrág és az öltöny, egyszerűen szeret fiúsan öltözni, sőt a haját is le kellett vágatnunk. Se én, se Brad nem fogjuk megparancsolni neki azt, hogy hogyan viselkedjen és mit érezzen. Erre magától kell rájönnie“

 

– mondta Angelina Jolie.

 

A kezelés keretén belül Shilohnak androgén hormont adnak az orvosok. Néhány hónapon belül megszűnik a menstruációja és elkezd majd szőrösödni. A hivatalos nemváltoztató műtéten azonban csak azután eshet át, miután betöltötte a 18. életévét.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 12 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Kovács Zsoltné
2019. dec. 21. 15:15

Borzalom

Ibolya
2019. dec. 21. 19:32

Ez a gyerek örökbefogadott?

Hedi
2019. dec. 21. 22:06

Jaj istenem,mi ebben a borzalom,születèse óta fiú,most csak helyre teszik a dolgokat. A kor előrehaladtával a menstruáció úgyis abba marad,legalább nem kell vacakolnia vele 40 èvig .A lányok nem tetszenek neki,tehát ez sem jelent gondot.Így legalább lesz belőle,egy magával teljes bèkèben èlő felnőtt,aki a többi embertársát is szereti,mert úgy èlhet ahogy kèpes,ès nem erőltet rá olyasmit a társadalom,amit nem bír elviselni.A többi embert nem èrdekli ez a kislány,maximum felszínesen.Igazán csak az anyja ès az apja,nameg a testvèrei ismerik,ès szeretik annyira,hogy elhigyjèk,szeressèk,ès megèrtsèk,hogy neki mi jó igazán.A magam rèszèről inkább látok magam előtt egy boldog embert,mint egy lelki beteg frusztrált fèlig fiú fèlig lány valakit,aki sehogy sem felel meg,sem magának,sem másnak.A többi meg ami a nemi èletet èrinti,magán ügy,ès mèg korai.☺️😜

Hunbold
2019. dec. 22. 13:23

Egyetlen probléma van ezzel az egésszel: 18-éves kor alatt hormonális kezelést sem szabadna megengednie a tòrvénynek. A szülőknek nincs joguk ilyen komoly döntést hozni a gyerek nevében. A gyerek pedig nem kellően érett ilyen horderejű döntéseket meghozni. Ha ezt joga van a gyereknek eldönteni, akkor jogsérelem éri akkor, mikor 18-éves kora alatt nem engedik alkoholt fogyasztani, és cigerattát szívni. Ha a törvény feltételezi hogy a gyerek eléggé érett arra hogy ilyen döntéseket hozzon, akkor miért nem érett arra hogy szavazzon?

Csemez László
2019. dec. 23. 17:05

Na jó,lesz belőle fiú - és aztán? Csinálnak neki fütyülőt?Majd fog-e működni,vagy kinevetik őt a lányok ! Akkor lesz csalódás! Sok sikert az agyrémhez.Akit az Isten meg akar büntetni,annak először az eszét veszi el.Most ez fog történni,de nem baj majd visszacsinálják,hiszen pénz lesz rá.

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Kövessen minket