Nyitókép: FACEBOOK/VERONA ANGYALAI

 

Karácsony első napján a három évvel ezelőtti veronai buszbaleset áldozatainak két hozzátartozója úgy döntött, elmegy az életben maradt sofőr házához, hogy az elhunytakat jelképező 18 keresztet helyezzen el előtte.

 

A keresztekkel az októberben elhunyt hős tornatanár, Vígh György emléke előtt is tisztelegtek – írja az akciójukról beszámoló Bors.

 

 hirdetes_300x300  

„Azért jöttünk el ide, hogy a 18 áldozat emlékét elhozzuk a karácsonyfája alá ennek az embernek. Az ő karácsonya se teljen könnyebben, mint az áldozatok hozzátartozóinak”

 

– mondta a balesetben az unokahúgát elveszítő Szendrei Endre.

 

A Bors emlékeztet arra, hogy az életben maradt sofőr esetében még nem sikerült kétséget kizá­róan bizonyítani, hogy a buszt valóban ő vezette volna. A sofőr ügyvédei egy olyan orvosi szakvéleményt adtak be az olasz bíróságon, ami arról szól, hogy a járművet a sérülései alapján nem V. János, hanem a váltótársa, K. Zoltán vezette.

 

A megmozduláson az elhunyt sofőr megözvegyült felesége is részt vett. K. Zoltánné azt mondta, csúnya dolog, hogy a 25 éves ismeretség ellenére V. János részvétet sem nyilvánított feléjük.

 

A sofőr egyébként 4-5 órányi várakozás után sem jelent meg a háznál.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 3 olvasónak tetszik ez a cikk.