Nyitókép forrása: noticiasvideos1.com

 

Olaszország az iráni célpontok elleni amerikai légicsapást követően fokozza a biztonsági intézkedéseket Rómában, mivel megtorlástól tart Irán részéről .

 

A rendőrség, a katonai rendőrség és a hadsereg szigorították a terrormegelőzést szolgáló ellenőrző intézkedéseket. Katonák őrzik az „érzékeny célpontokat”, a repülőtereket, vasúti pályaudvarokat, metróállomásokat, külképviseleteket, különös tekintettel az amerikai nagykövetségre. Szigorították az ellenőrzést a Vatikán környékén is.

 

Az olasz hatóságok ezzel párhuzamosan növelték a beavatkozás szintjét a fundamentalista propagandát terjesztő internetes oldalakkal szemben. A 2019-es év  során az olasz rendőrség 32 170 fundamentalista iszlámmal összefüggésbe hozott weboldalt ellenőrzött, ebből több tucatot felszámolt a radikális tartalmak miatt.

 hirdetes_300x300  

 

Olaszország szombaton kitoloncolt egy biztonsági kockázatnak mindősítettszemélyt – egy marokkói imámot, aki eddig Padovában élt és évekig szónokolt az Iszlám Állam mellett, és az IÁ propagandaanyagait terjesztette.

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!