Nyitókép: Budapest, 2020. június 10. Rendőrök helyszínelnek az 5-ös úton, az M0-ás lehajtónál, ahol összeütközött két személygépkocsi 2020. június 10-én. Az M5-ös autópályán Lajosmizse térségében a Készenléti Rendőrség járőrei akartak ellenőrizni egy embercsempészéssel gyanúsítható férfit. A gépkocsi közel-keleti származású vezetője a rendőri jelzésre nem állt meg, elmenekült, ezért a járőrök követték. A sofőr a XXIII. kerületben elvesztette uralmát a gépjármű felett, és összeütközött egy szemből érkező autóval. A balesetben heten megsérültek. Az embercsempészéssel gyanúsítható férfi autójában öt illegális bevándorló utazott. MTI/Mihádák Zoltán

 

Összeütközött két autó az 5-ös úton az M0-ás lehajtónál, a balesetben heten megsérültek. A balesetet egy illegális bevándorlókat szállító autó sofőrje okozta – közölte a rendőrség szerdán a police.hu oldalon.

 

Mint írták, az M5-ös autópályán Lajosmizse térségében a Készenléti Rendőrség járőrei akartak ellenőrizni egy embercsempészéssel gyanúsítható férfit szerdán.

 

A gépkocsi közel-keleti származású vezetője a rendőri jelzésre nem állt meg, elmenekült, ezért a járőrök követték. A sofőr a XXIII. kerületben elvesztette uralmát a gépjármű felett, és összeütközött egy szemből érkező autóval.

 hirdetes_810x300  

Az embercsempészéssel gyanúsítható férfi autójában öt illegális bevándorló utazott. A sofőrnek német ideiglenes tartózkodási engedélye van.
A baleset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság vizsgálja, a rendőrök a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták a főutat.

 

MTI

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!