Nyitókép forrása: nydailynews.com

 

Bár Donald Trump amerikai elnök egészségi állapotát felügyelő orvosi csapat a sajtónak azt nyilatkozta, elégedettek az elnök állapotával, egy névtelen forrásai szerint a helyzet koránt sem ennyire felhőtlen.

 

Donald Trump és felesége péntek reggel került karanténba, miután mindkettejük koronavírus-tesztje pozitív lett. Orvosai szombati sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy láza csillapodott, közérzete javult, a betegség lefolyása enyhe tüneteket mutat, a veséi és keringési rendszere hibátlanul működnek, és nincs szüksége oxigénre.

 

Nem sokkal a sajtótájékoztató után ennek ellentmondó információk kerültek ki a sajtóba. Egy névtelen fehér házi forrás szerint Trump állapota „aggasztó”, a betegség lefolyása valójában az enyhe és súlyos lefolyás között váltakoznak, és egyszer már kapott oxigént is, miután légzési nehézségei miatt leesett az oxigénszintje.

 hirdetes_300x300  

 

A forrás szerint a következő 48 óra „kritikus” lesz a 74 éves amerikai elnök egészségét illetően. A Foxnews szerint a helyzet komolyságára utalhat az is, hogy Trumpot a Betesdából átszállították a Walter Reed katonai kórházba.

 

Melania Trump first lady állapota kiváló, őt nem kellett kórházba szállítani.

 

Közben kétszer is letesztelték Mike Pence alelnököt – biztos, ami biztos.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!