Aurél
  • HUF: 419.32
  • USD: 1.00
  • 9 °C
  • 22 °C

Hirdetés (X)

Külügyek

Négy hónap börtönt kapott a Macront felpofozó férfi

Az ügyész „teljes mértékben megengedhetetlennek“ és „szándékos erőszakos cselekedetnek minősítette“ a férfi tettét.

Nyitókép: SITA/AP, Francisco Seco

 

A dél-franciaországi Valence városának bírósága ma elítélte azt a férfit, aki kedden pofon vágta Emmanuel Macron francia államfőt. A férfit 18 hónap szabadságvesztésére ítélték, ebből 14 hónapot feltételesen kapott.

 

Damien Tarel, a 28 éves középkorrajongó férfi a keddi incidens óta őrizetben van. Az ügyész „teljes mértékben megengedhetetlennek“ és „szándékos erőszakos cselekedetnek minősítette“ a férfi tettét. A bíróság öt évre a fegyverviseléstől is eltiltotta.

 

A csütörtöki tárgyalás során Tarel azt vallotta, hogy hirtelen felindulásból pofozkodott, amit a Franciaország hanyatlása miatti indulat váltott ki belőle.

 

Tarelt legfeljebb három év szabadságvesztés és 45 ezer eurónyi bírság fenyegette.

 

Az esetre Drôme megyében került sor a francia államfő keddi látogatása során. Macron a kordonnál ácsorgó emberekhez közelített, hogy kezet rázzon velük, amikor az egyik férfi megragadta a karját és pofon vágta.

 

A francia államfő szerint az incidens egy „erőszakos egyén által kifejtett ritka aktus“ volt.

 

Pofon vágta egy férfi a francia államfőt (videó)

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Attila Sz
2021. jún. 11. 12:08

Milyen érdekes, hogy ezt a Francia srácot máris eliteltek(1pofonert!), bezzeg az az Arab srác aki lefejezte azt a Francia történelem tanárt, még a mai napig sincs elitelve.... vagy azok a (muszlim) patkányok akik felgyujtottak a Notre Dame-ot azok is érdekes mód szabadon vannak es mozognak Franciaország szerte....gratulálok Francia libernyak férgek, ezek vagytok ti.... Nem egy ártatlan kis pofont kellett volna adni ennek a féreg Macron-nak, hanem egy hatalmasat az arcába b@szni, hogy vagy észhez térsz vagy meg...lesz!

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Kövessen minket