Gellért, Mercédesz
  • HUF: 355.73
  • USD: 1.17
  • 12 °C
  • 26 °C
Külügyek

Egy több mint 20 éve regisztrált gyógyszer is hatékény a COVID-19 fertőzéssel szemben

Azoknál az embereknél, akik ezt a gyógyszert használják, nagyon enyhe a koronavírus-fertőzés lefolyása.

Nyitókép: SITA/AP

 

A több mint 20 éve regisztrált és használt Imunor gyógyszer a COVID-19 fertőzéssel szemben is hatékony. Azoknál az embereknél, akik ezt a gyógyszert használják, nagyon enyhe a koronavírus-fertőzés lefolyása – tájékoztatott az iDNES.cz portál az Ostravai Egyetemi Kórház orvosainak klinikai vizsgálatára hivatkozva.

 

A vizsgálatba 53 egészségügyi dolgozó kapcsolódott be, akik a fekvőrészlegeken és a rendelőkben koronavírus-fertőzött páciensekkel kerületek kapcsolatba. A csoport 2021 januárjától márciusig rendszeresen szedte az Imunor gyógyszert. A vizsgált időszakban csak két egészségügyi dolgozó kapta el a covidot, de nekik is enyhe lefolyású volt a betegségük.

 

Az Imunort szedő két egészségügyi dolgozó a könnyű lefolyású covidot követően 14 nap után állt munkába.

 

Az Imunor készítmény aktiválja a természetes immunitást. Jaromír Bystroň főorvos szerint a vizsgálat bebizonyította, hogy a megelőzésképpen beadott Imunor nemcsak a koronavírus ellen aktiválhatja a sejtimmunitást, de a koronavírus különböző variánsaival és a más vírusfertőzésekkel szemben is.

 

Csehországban az Imunor gyógyszert egyelőre csak a sejtimmunitási zavarral küzdő pácienseknek térítik meg teljes egészében.

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 9 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Hirdetés (X)

Kövessen minket