Mária
  • HUF: 367.48
  • USD: 1.13
  • -1 °C
  • 4 °C
Külügyek

Késes támadás Bajorországban: Legalább három halott, hat sebesült – az elkövető “Allahu akbart” kiáltott

A 24 éves merénylő 2015-ben érkezett migránsként a bajor városba

Nyitókép forrása: bild.de

 

A német Bild lap értesülések szerint legalább három halálos áldozata van a bajorországi Würzburgban történt késeléses támadásnak. Az elkövető egy 24 éves szomáliai migráns volt. Szemtanúk szerint Alahu akbart! kiáltott a támadás közben.

 

Az elkövetőt a helyszínen lelőtték, de nincs életveszélyben. A belügyminiszter elismerte, hogy a hatóságok előtt nem volt ismeretlen a férfi, aki 2015 óta élt Würzburgban – vélhetően az akkori nagy migránshullámmal érkezhetett Németországba. A Bild szerint a férfi besétált egy Woolworth szupermarketbe, vett egy kést, majd kiment az utcára és öldökölni kezdett.

 

A támadásnak sok a sérültje, többen válságos állapotban vannak. Az első hírek hat sérültről számoltak be, de vannak közlések, amelyek 15 sebesültet emlegettek.

 

A felvételek tanúsága szerint a városban élők kényszerítették megfutamodásra a támadót. Egy szűk utcába kényszerítették, itt érte utol őt a rendőrség.

 

 

 

 

Körkép.sk, origo.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 6 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Attila Sz
2021. jún. 25. 22:28

Hála Istennek legalább szajmaszk volt rajta, már azt hittem, hogy maszk nélkül rohangál és öli halomra az ártatlan német(migrancs befogado) embereket.... Nyugi majd a libernyak német Bíróság kihirdeti, hogy szellemileg nem beszamithato és mindenki maradjon kusba! Budos mocskos libernyak férgek ezt akartak elerni, hogy sehol de sehol sem legyen biztonság! És még ez a buta német nemzet anno 2015-ben viragcsokrokkal várták ezeket az ocsmány férgeket a Müncheni állomáson.....

Bendegúz Ábrahám
2021. jún. 26. 01:58

Ez az eredménye, amikor a rohamrendőröket a magyar szurkolók előtt sorakoztatták fel. Rosszkor, rossz helyen, közben meg már a migránsok a spájzban vannak.

hugo
2021. jún. 27. 17:19

Én már azt várom,hogy mikor kezdik a németek/ha még vannak/ késekkel támadni a "migráncsokat" ??? Az lenne a nagy "buli"!!! De nem kívánom senkinek sem !!!! A migráns a fecske,a gólya + stb madár ! Nyáron itt,télen ott. !!! Ezek csak folyton ittt + money-nista munka !!! A menekulók=a munka elól menekulók !!!

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Kövessen minket