Teréz
  • HUF: 359.07
  • USD: 1.16
  • 5 °C
  • 17 °C

Hirdetés (X)

Külügyek

A Financial Times kommentátora: Fel kell tölteni arabokkal és ázsiaiakkal a visegrádi országokat

Csaknem nyíltan kimondja az őslakosság lecseréléséről, csak ő a "demográfiai feltöltés" kifejezést használja

Nyitókép forrása: SITA/AP Photo/Eric Gay

 

A Financial Times hasábjain írt véleménycikkében Parag Khanna, aki magát globális világpolgárként határozza meg, arról értekezett, hogy a Visegrádi Négyek országainak arab és ázsiai tömegeket kellene befogadniuk demográfiai helyzetük ellensúlyozására.

 

“A ma nehéz pénzügyi helyzetben lévő és elnéptelenedő visegrádi országoknak egy nagyobb föderatív szövetségben kellene összefogniuk, hogy hatékonyabban tudják kezelni erdőgazdaságukat, mezőgazdaságukat, folyóikat, mindezt azért, hogy felkészülhessenek az arabokkal és ázsiaiakkal való demográfiai feltöltésre”

 

idézte a cikk íróját a Remix News. Khanna a szerzője egyébként a “Hogyan változtatja meg a világot a tömeges migráció- és mit jelent ez számodra” című könyvnek, arról elmélkedik milyen (egyébként nem túl valószínű) apokaliptikus események miatt indulnak meg “milliók, ha nem milliárdok” a harmadik világból az úgynevezett nyugati országok felé.

 

Khanna szerint azonban ezek az elméleti emberáradatok áldássá válnak majd Európa és Észak-Amerika számára, hiszen a nyugati társadalmaknak súlyos demográfiai válsággal kell szembenézniük a jövőben.

 

“Észak-Amerikában, Európában és Észak-Ázsiában egyre súlyosabb a munkaerőhiány, és ezeknek a régióknak ennek megfelelően ki kell nyitniuk a bevándorlási csapokat”

 

írta. De ezzel még nincs vége. Kvázi globalista  háborús kiáltványt tesz közzé azzal, hogy “új munkamegosztást követel a kontinensek között”, kijelentve, hogy Észak-Amerikának és Eurázsiának több embert kell magába szívnia.

 

A Világgazdasági Fórum globalista elitjéhez és a Külkapcslatok Tanácsához kötődő Khanna egyébként jó liberálishoz méltón kizárólag gazdasági megfontolások szempontjából vizsgálja az arab és ázsiai tömegek Európába telepítését, amit ő csak “feltöltésnek” nevez. Újabban pedig a mainstream által felkapott klímaváltozást is ennek a megközelítésnek a szolgálatába állította.

 

Áll a bál

 

Az Egyesült Államokban egyébként hetek óta áll a bál a nemrég Magyarországot is meglátogató Tucker Carlson miatt, aki a FoxNews riportere, és aki nemrég főműsoridőben azzal vádolta meg a demokrata Biden-adminisztrációt, hogy szándékosan árasztotta el az Egyesült Államokat bevándorlókkal, hogy megváltoztassa az ország demográfiai (és ebből adódóan politikai – a szerk.) szerkezetét.

 

“Egy épeszű, a világ élvonalában álló nemzet nem nyitja meg határait az egész világ előtt, és ígér a bolygó legszegényebb embereinek végtelen, adófizetők által finanszírozott ingyen szolgáltatásokat pusztán azért, hogy megjelennek és megszegik az ország törvényeit. Ez nem csak hülyeség, hanem egyenesen öngyilkosság.”

 

fogalmazott Carlson, majd bejátszott egy 2015-ből való felvételt, amelyen az akkor még csak alelnök Biden arról beszél, hogyan váltak az európai gyökerű amerikaiak állandó kisebbséggé saját országukban a harmadik világból folyamatosan beáramló embertömegek miatt, és hogy ez a demográfiai váltás szerinte nemzeti erőforrás.

 

“Politikai értelemben ezt Nagy Cserének nevezhetnék, ahol az eredeti amerikai lakosságot lecserélik távoli országokból érkező jóval engedelmesebb emberekkel”

 

mondta a műsorvezető. Szavai a demokrata liberális oldalon nagy felháborodást idéztek elő, és most elbocsátását követelik a FoxNewstól.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 19 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Kulcsar
2021. okt. 13. 13:32

És mi a helyzet a mi hegyi muzulmán testvíreinkkel? Ők 1919 óta folyamatosan cserélik le a felvidéki magyarságot a sajátjaikra.

B, Gy.
2021. okt. 13. 14:04

A harmadik vilagbol jovok veszik at a hatalmat majd megnezheti magat Amerika.

Almassy
2021. okt. 13. 17:13

Itt nem lesz Genderisztán, ha belebetegednek akkor sem.

Barna
2021. okt. 13. 18:16

Azt mondaná az ember, hogy azt majd mi, akik itt élünk döntjük el, ki élhet itt és ki nem. DE!!! Meg van ezeknek a Parag féle globalistáknak a rendszerük. Ami a következő: ezen globalistáknak meg vannak a hűséges szófogadó helyi ügynökei. Magyarországon a Dk, Gyurcsány, Dobrev, Karácsony, Szlovákiában Caputová, Bugár Béla, Progressívne Slovensko és a többi libsi. Akik addig ügyeskednek, amíg hatalomra nem kerülnek, majd utána kijelentik, hogy a helyi emberek őket hatalmazták fel, hogy döntsenek arról, mi történik itt nálunk. És ezek az itteni libsi politikusok azt teszik amit a globális libsi gazdáik parancsolnak nekik - és nem azt, ami az őket megválasztó itteni lakosok érdeke lenne! Így miután a Gyurcsányok, Caputovák, Bugár Bélák hatalomra jutottak szépen a Parag Khana féle gazdáik parancsára feltöltik majd ezeket az itteni országokat harmadik világbeli bevándorlókkal. Mindezt úgy, hogy a 700 éve itt élő és a többségi társadalommal egy kultúrájú és egy vallású cigányságot se tudtuk eddig integrálni, de majd az iszlám fu@ndamentalistát biztos semmi perc alatt sikerül, persze, ha nem v@gja le a fejünk! Ezért JÓL GONDOLJA MEG miden magyar, szlovák, cseh és lengyel, hogy kire szavaz ma, holnap , holnap után, vagy 10 év múlva!!!

33
2021. okt. 14. 22:10

Már jelenleg is vannak itt "menekültek" . Szállás étel és segélyt kapnak. Amiért mi "bennszülöttek " dolgozunk . Bejárják fél európát "papírok " nélkül. Van pénzük fizetni embercsempészeknek . Okostelefont nyomják .Nyilván free wifit használnak .... Háttérböl támogatott az egész migració. Főleg csak fiatal férfiak jönnek. Azok majd csinálnak gyerekeket az európai nőknek akár erőszakkal is a kevert társadalomért. Vagy harcolnak a támogatóik mellett. Mi meg a szomszéd országba is regisztrálva utazzunk megfigyelve korlátozva , tartsunk be kijárási tilalmakat .Kövessük korrupt báb kormányok törvényeit. Magukat libelárisnak hazudók a nemzetállamok eltörlésén munkálkodnak a családok bomlasztásán az LMBTQ deviánspropagandájukkal. Bomlasztani az ember identitását , önellátásra való képességét , természetes immunitását , természethez való tartozását ... Már most sok ember jobban kötödik a facebook profiljához mint a valós életéhez . Adósságrabszolga ,hogy fenntartson látszatéletet. Értéktárgyakban , poziciókban méri magát és másokat . Közben folyik az UJ VILAGREND bevezetése és sokan a világelit megunt játékszereiként végezzük vagy uj rabszolgaszerephez alkalmazkodunk ki ki jobb poziciók reményében még lelketlenebbé embertelenebbé válva .

Szóljon hozzá!

Kövessen minket