Ambrus
  • HUF: 365.99
  • USD: 1.13
  • -3 °C
  • 3 °C
Külügyek

Orbán Viktor megkapta a harmadik oltást

„Három a magyar igazság!” – ezt az üzenetet írta Orbán Viktor a közösségi oldalára feltöltött videó mellé.

Nyitókép: koronavirus.gov.hu

 

A magyar miniszterelnök közösségi oldalára feltöltött videóban közölte: megkapta a harmadik oltást is.

Három a magyar igazság!” – ezt az üzenetet írta Orbán Viktor a közösségi oldalára feltöltött videó mellé.

 

A felvételen látható a kormányfőnek az oltóorvossal folytatott rövid beszélgetése, amelyben Orbán Viktor többek között afelől érdeklődik, hogy várható-e aznap bármilyen következménye – aluszékonyság, fájdalom – az oltásnak, megjegyezve, hogy színházjegye van. Az oltóorvos közölte, hogy izomfájdalmat és egy kis fáradékonyságot szoktak tapasztalni az oltás után, de a miniszterelnök nyugodtan elmehet színházba.

 

Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI megkeresésére azt mondta: az oltóorvos harmadik oltásként Modernát javasolt a miniszterelnöknek, így azt vette fel.

 

A miniszterelnök pénteki rádióinterjújában többek között beszélt a harmadik oltás felvételének fontosságáról – ahogy fogalmazott –  a harmadik oltás felér egy életbiztosítással.

 

Ezért a kormányfő még akkor bejelentette, hogy ő is felveszi majd a harmadik oltást. Majd hozzátette: senki nem fogja tudni elkerülni a delta variánst, ami sokkal agresszívabb, mint a korábbiak voltak, ezért abból kell kiindulni mindenkinek, hogy a veszély sokkal nagyobb, mint korábban volt.

 

 

hirado.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kövessen minket