Nyitókép forrása: pravda.sk

 

A leghatározottabban elítéljük a múlt heti pozsonyi gyilkosságokat, és részvétünket fejezzük ki az elhunytak családja számára – közölte Hidvéghi Balázs fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő az EP csütörtöki szavazása alkalmával az MTI-vel.

 

Hidvéghi Balázs közleményében kiemelte: az emberi élet szent. „Nem férhet kétség ahhoz, hogy a leghatározottabban el kell ítélni minden erőszakot, amely bárkit szexuális irányultsága miatt ér” – fűzte hozzá az EP-képviselő.

 

Leszögezte: „továbbra sem fogadjuk el” ugyanakkor azt az európai parlamenti gyakorlatot, hogy egy tragikus esettel cinikusan visszaélve szélsőséges, uniós szerződéseket sértő határozatokat terjesztenek elő.

 

 hirdetes_810x300  

Kifejtette, ezek szövege megalapozatlan és elfogadhatatlan nyilatkozatokat tesz a szlovák politikai élet szereplőiről, az egyházról, a szlovák alkotmányosság területéhez tartozó szabályokba szól bele, és gyakorlatilag a teljes szlovák társadalmat megbélyegzi.

 

„A gyilkosságokat természetesen messzemenőkig elítéljük, ehhez kétség sem férhet, de baloldali ideológiai kinyilatkoztatásokat nem fogunk támogatni”

 

– nyomatékosította Hidvéghi Balázs.

 

MTI

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!